|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sry za off topic Kicky. Pozz ![]() ![]() ![]() ![]()
http://soundcloud.com/phillipsalom http://soundcloud.com/mind_direction Ko visoko leti, nisko zimi. Last edited by Filip_; 12-11-2011 at 06:03 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]() ![]() Pa stvarno hocu da probam da nesto kazem, ali ne vredi... Samo, kako onda da uopste cene to sto rade ako sve skines , krekujes i udri... To je 3 sata posla na kompu sve ukupno sa "pesmom" i onda kazes "moja pesma"... Ulozeno je 4€ u plocu koja ima 7.1 "realtec" sa 3D-om. (reko onaj u pc-shopu da je ta bolja!) Razlika izmedju toga i pravljenja pesme je kao kad te pitaju da li si bio sa devojkom ili gledao nesto na TV-1000... Ali da ne budem samo hejter, mogu da kazem coveku da bar taj wav izgleda dobro, (verovatno je nasao dobre seed-ere, sto je ipak izvestan trud). Jbg, sta ce deca, tako im servirano... Treba sve sto kazem uzeti sa rezervom jer moj organizam odbija da shvati ovu muziku. Za to, po mom cvrstom ubedjenju, trebaju dodatne supstance. Ne mogu da razumem nista sto ne moze da se bar odzvizdi... Dakle osnovna melodija da postoji... Evo, bas je cika Filip rekao odlicnu stvar. Licni pecat! poz'
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Sve sto uzimam je vokal i poneki loop, a melodiju i sve ostalo pravim sam.
A i ne mogu odma' da pravim kao Armin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
kiki pokido si, ovo je odlicno
imas li fan page na fejs, da se prijavim?
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Meni se lično ne sviđa i to ne uzimajući odakle je ?ta, ?ta je svirano, ?ta semplovano i slično i koliko ima godina autor. Ono ?to čujem mi ne odgovara. Npr ima mnogo sumnjivih melodijskih razila?enja. Treba jo? raditi, vje?bati i slu?ati dobru muziku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Hvala na iskrenosti!!! Pozzz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Dobar je dečko, dobar... Ovo zadnje njegovo pitanje isto po te?ini ko Big-ova pohvalnica.Leglo gde treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Neću konkretizovati. Dobra je ona koja je sadr?ajna različitim melodijskim, harmonijskim, ritmičkim varijacijama, koju kada slu?a? u?iva?, a u isto vrijeme stiče? iskustvo, trenira? svoje uho, razvija? svoj osjećaj za muziku. Htio sam reći da nije dovoljno slu?ati samo house da bi njega radio. Postići dobar minimalizam je te?ko bez dobre naslu?anosti i debelog predznanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
??? POMOC (pocetnik) | tihoize | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 09-10-2010 11:43 AM |
Opet neki pocetnik trazi pomoc :) | Eddie | Computer Hardware | 34 | 24-08-2010 08:20 PM |
Cubase, pitanje - pocetnik | riba345 | Audio Software | 19 | 05-12-2008 05:19 PM |