|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Najbolji vokal svih vremena u ovom delu Evrope. IMHO
Ontopic. Giletov falset van intonacije mi je posle prvog slušanja bio veliko iznenađenje. Zar bi neko to stavio u finalnu verziju pesme! Posle više slušanja sam ukapirao: falširanje na komercijalnim albumima je prihvatljivo, a što je još luđe - slušljivo. Neverovatno šta sve čovek pod stare dane može da sazna i nauči. Ne bojte se, to ne znači da ću sad i ja početi da pevam. ![]()
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 29-10-2011 at 08:54 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
A jebi ga Znak-e, to je vec jaaako subjektivno.
![]() Mene ako pitas, za text nema ko sta da kaze, ali je vokalna 0... ![]()
![]() |
#23 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ukapirao sam da odprilike na svakih 10-15 godina prihvatis neki band...prvo su bili Beatles...pa si posle 10-15 godina otkrio Azru...sad 15 godina kasnije si otkrio El Orgazam !! (I shvatio da SME da se falshira na plocama!!) ![]() Nisam slusao album - samo one 2 pesme na njihovom web sajtu...onaj R'nR sablon je ....sablon..mislim sramota bi me bilo da to sviram / slusam / snimam / gledam / kupim u danasnje vreme....Ona druga , kao reggae fazon - synth totalno bez veze...ne pasuje, OK vajb, ali me smara reggae sa nasih prostora...(gde se jos fura taj fazon ????)
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
Cekajte bre ljudi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Preslu?'o i ja, o da, već na samom začetku ideje da se o ovome uop?te priča, nego, reko, da ne bude na prvu loptu, ?to ka?u, ko zna kakav je u stvari "rad"...
I sad, za razliku od svih vas (bar sudeći prema onome ?to je za sada spomenuto) ja imah feel-cresendo na drugoj pesmi: "Noć me zove", nekako, učinilo mi se da ElOrg upravo u tom cd-momentu pokazuju sublimaciju stvaralačke moći da se profine, donekle promene, a opet budu prepoznatljivi. Da se razumemo, Gile i co. nikada se nisu ni trudili niti su ?eleli da se vrate korenima, u njihovoj novijoj izdavačkoj istoriji sve naginje upravo na to, sladunjavo, ali ne po cenu gubljenja identiteta. Znate ono - u starom čamcu, na istom jezeru, vodi, okolo dobro znana fauna i flora, samo su se promenile kafane i njihovi vlasnici u priobalju. Ti peca?, posmatra? i ne donosi? nikakve zaključke o de?avanjima daljim od vrha ti ?tapa, eventualno plovka. Ja tako do?ivljavam ElOrg, mada, moram priznati da mi pomalo (evo i ovde) smeta taj osećaj kako su odveć dovoljno zreli za jo? jedan ultimativni hit, a sve ne?to okolo-naokolo, buć... No, to je mo?da i cena koju mora? platiti ako se ovde po?teno bavi? rock'n'roll-om. Experiment sa poluslu?ljivim falsetom u kontri sa činjenicom kako se takvo pevanje koristi upravo pod suprotnim okolnostima - da utvrde pevača na zvezdanom nebu retko nadarenih za milozvučnu interpretaciju takvog stila, već dovoljno govori o hrabrosti, da sad ne budem prost pa ka?em, nejebavanju. A uostalom, kome je do (urbanih) hitova, taj se na Balkanu bavi hip-hopom, zar ne?
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
?to se tiče vokala, pretpostavljam da je tebi omiljeni pevač Marko Nastić. U stvari ne, on je već bajat, bolji je Gramofond?ija...
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Da, rokenrol klasici.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sve o električnoj Gitari? | disco violence | Gitarska Produkcija | 7 | 08-07-2010 01:56 PM |
tra?i se električar | Arthur | Razno | 0 | 09-03-2010 12:22 AM |
Električna gitara - zujanje | Matko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 19-12-2008 08:06 AM |