|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
JEste da cu sad iskocit iz teme, nadam se da mi niko nece zamjerit
![]() Ali ima li iko da se razumije u http://rumski.com/forum/showthread.php?t=39388 Jer sam bas u dilemi sta od to dvoje da kupim, valjala bi mi neka pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Razdvojni trafo moze samo delimicno zaustaviti neke smetnje na mrezi... nista znacajnije od onoga sto vec sam trafo za napajanje u monitorima ne moze da uradi. ![]() Kako? To je obican trafo 1:1, ako se poveca napon na ulazu, porasce i na izlazu, srazmerno. Galvanska izolacija izdrzljivosti od oko par kilovolti ce zadrzati udar groma (jacina elektricnog polja oko 3MV/m, u pitanju su mega volti)? Ponekad uspe... ponekad ne. Pri tom sam ulazni transformator u napajanju monitora ima istu takvu (galvansku) izolaciju. Najbolje je da se ne raspituje gde da kupi jer mu nece preterano pomoci ni po jednoj tacki koju si naveo, a unece novi parametar u ukupnom zvuku monitoring sistema, potpuno nepredvidiv.
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 25-10-2011 at 10:31 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ma meni je u principu ok struja skroz. Monitori su mi KRK RP5 skros solidni bar za ono sto meni treba... Nego preventive radi jer sma procitao da usled nestanka struje i tih cuda moze da dodje do trajnog suma u monitorima, da se nesto zajebe sta ti ja znam... A i laks emi ej nekako da sve spojim u jedan uredjaj pa iz tog uredjaja u jednu uticnicu...
Tako da na kraju ne ukapirah sta mi je najbolje ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam tupadzija pa nisam video da mu to treba za monitore...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ili mi za tu potremu moze bit dovoljno neki produzni kabal sa kontrolisanim naponom...
Bas nemam pojma sto je najbolje... A nesto sam paranoican da kad nestane stuja u toku rada moze sve da crkne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Izadji na vazduh... prosetaj...
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Nisam toliko paranoican... Samo pitam za neki savljet ako mi ga mozete dat ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sillicon Power hdd-ovi | alavuk | Computer Hardware | 2 | 13-02-2011 10:49 PM |
Rep Power!!! | LA-2A | Predlozi i sugestije | 3 | 18-08-2010 12:28 AM |