|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ja tu nijednog trenutka nisam prepoznao hejt, pre bih to nazvao "o?trom kritikom". I argumentovanom. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
s tom razlikom što su kritike, oštre ili ne, naručene i tražene, kako od strane autora, tako i od strane čitaoca.. što ovde ni izdaleka nije slučaj, jer je tema od jednom snimanju jednog benda sa ovih prostora u nekom sveckom studiju..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
U davna, pradavna vremena, pre interneta, postojale su takozvane polemike. U književnom časopisu neko bi objavio kritički osvrt na neko umetničnko delo (naravno, bez traženja ili "naručivanja" od strane autora, ne znam odakle ti to; verovatno si mislio na recenzije koje se šalju izdavaču?), a u sledećem broju bi neko - vrlo često i sam autor - udario tuk na luk. Polemike su znale biti oštre, a ponekad i vrlo opširne. Jedan od najpoznatijih slučajeva je onaj kada je delo Danila Kiša Grobnica za Borisa Davidoviča maliciozno napadnuto od strane nekih zavidnih kolega mu pisaca, da je - kao - plagijat. To je, za razliku od ovog threada, bio hejt par ekselans. Kiš je smatrao da na kritiku treba odgovoriti i dobro se potrudio da to uradi temeljno i argumentovano. Tako je nastala knjiga Čas anatomije, genijalna, kao i sve ostalo što je napisao. Delo nije "fiction", a ni klasična teorija književnosti; moglo bi se u stvari reći da je žanrovski preteča forumske rasprave.
Ovaj thread ima iskru takvih stvari. Ništa naročito vredno niti novo nije rečeno (inače bi naravno sve već davno bilo izbrisano), ali eto, ipak se provuklo malo kritičkog razmišljanja na Rumskom. Briso, ne briso, meni svejedno.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Blade studios | quake2 | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 21-07-2011 10:03 AM |
Van Gogh - LA Mix | HeatMan | Razno | 7 | 10-12-2009 05:06 AM |
Miloco Studios London | Mika Technika | Razno | 0 | 03-10-2009 07:15 PM |
Niels Van Gogh & Carlos Mendes _ Every Fucking Weekend _ Disko Massaka | codar | Promocija radova | 0 | 16-12-2008 09:20 PM |
Van Gogh - MTV Adria | idekius | Razno | 32 | 12-01-2008 12:12 AM |