|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Evo to su ti zvucnici na kojima ja radim. Imao sam genelec 1030 koje sam pre tri godine morao prodati, ali sa njima nisam pravio bolji mix. Ne znam koji je razlog, mozda zato sto sam imao naviku da ih panjim, a ove ne mogu. Bas na ovim zvucnicima stavim na jedinicu i to je to. Fora mi je u tome da mi zvucnici moraju biti na 30cm od mene... Imam i kvalitetan muzicki stub, ali tamo samo proveravam snimak. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ja ću da prestanem da se bavim nekim snimanjem!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Meni ovo OK zvuci.S obzirom da su ovi setovi Ueberschall-a vec isproducirani,kompresovani,sa efektima,ne moze tu nesto preterano ni da se radi sa njima u miksu.
Mozda da si ovaj bit iskucao u nekom drum vst-u,mogao bi da se igras u miksu sa bubnjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma ja sam promenio redosled na playlist-i na YouTube...u pitanju je druga pesma, za koju su me interesovale greske, ciji sam link stavio ispod tog video linka -
http://www.box.net/shared/lzk5jktl0ja1jvhsrapx Tu nema nijednog uebershall seta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Druze, nemoj da odustajes. Pogledaj koliko sam ja godina na ovom forumu i to skoro svakodnevno, i tek sad shvatam da nemam pojma, jer sve sto dobro realizujem, desava mi se skoro slucajno. Padam u depresiju, sto pored vrhunskih semplova i lupova, moj mix je mutan i nejasan. Mada konkretno u ovoj pesmi nisam koristio paralelnu kompresiju koja zna dosta da rascisti stvari. A druga stvar, ako na nekim zvucnicima deset godina slusas druge pesme, nema ti boljih monitora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |