|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Mislim da ce se i diviner sloziti sa mnom. Takodje bi voleo da vidim da su "kriticari" napravili barem hiljaditi deo onoga sto je on uspeo (svidjalo im se to ili ne)... barem bi imali veci kredibilitet da kritikuju, (ako bi tada uopste kritikovali)
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 08-10-2011 at 10:32 PM. |
|
![]() |
![]() |
#72 |
Pro Member
|
![]()
Ni ovi koji ga veličaju nisu napravili hiljaditi deo od onoga ?to je uradio on. ?ta ćemo s njihovim kredibilitetom? Uop?te u tome nije stvar, nema veze...
#73 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ako mozes nesto pozitivno da napises u ovom threadu o Steve Jobs-u, napisi, ako ne mozes, onda nemoj da pises nista.. Ako si zeljan prosipanja "mudrosti" na temu PC vs. Mac i prepucavanja sa drugim clanovima, otvori novi thread pa pisi sta god hoces, ja se u tu "raspravu" necu ukljucivati... posto sam pre vise godina izneo svoje misljenje na tu temu, i nisam ga do sada menjao, niti nameravam, a da ih navoidm ponovo bilo bi spamovanje. I dalje ne razumem odakle dolazi ovakav gnev i srdzba prema coveku... pa makar i da nista nije uradio, (a jeste) ne zasluzuje da se ovako pise o njemu na javnom forumu, po mom licnom misljenju.
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 09-10-2011 at 12:39 AM. |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Senior Member
|
![]()
ljude iritira sto se pokusava da se nametne ta aura informaticki genije, patenti itd...
a on nije bio niti hardware inzenjer niti programer, bio je kapitalista, marketing strucnjak i biznis menadzer
#75 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Podseća me ovo na jedno predavanje o HDR fotografiji, gde je instruktor govorio o beloj (nepravilno bi bilo reći boji). Na platnu, u zamračenoj sobi, projektovao bi po pravougaonik navodno bele, i sa svakim novim, susednim bi postavljao jedno te isto pitanje: "Ne čini li vam se da je ovo ta, prava bela?". Hteo je da doka?e koliko u stvari ima nijansi, i kako lako se čovek zavara onim ?to vidi. Nije ni?ta stra?no u tome ?to mislim da je Steve Jobs bio neko ko se mnogo vi?e bavio upravo time - izgledom, nego li su?tinom - tehnologijom. Bo?e moj, mi?ljenje ko mi?ljenje, nikakva kletva ili "hejt". ![]()
![]() |
#76 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#78 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Otprilike spojiš ovo što se vidi na slici sa Raskinovom vizijom iz 1979 (http://www.digibarn.com/friends/jef-.../millions.html) i dobiješ prvi korisnički računar na tržištu. BTW, interesantno je da je Xeroxov miš bliže dizajnu današnjih miševa nego Appleov klasični single-button. Ili, spojiš ovo: ![]() sa dizajnerskim vizijama Džonatana Ajvija i dobiješ iPod. I tako to. A to oko patentnih prava - Tesla nije dočekao da mu se prizna patent na radio. Patentna prava su administrativnopravna, a ne civilizacijskovizionarska kategorija. @quake2: Nije nužno da čovek sretne Stevena Jobsa da bi bio upoznat sa njegovim inovacijama koje su svuda oko nas i koje nam toliko olakšavaju svakodnevni život, zar ne? Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 09-10-2011 at 01:12 PM. |
|
![]() |
![]() |
#79 |
Member
|
![]()
Svaka čast čovjeku na trudu.
Tehnologija je samo teret ako ne raste svijest skupa sa njom. Tehnologija onda postane spasitelj onima koje bi prirodna selekcija otpisala.Nitko ne oboli slucajno. Tehnologija postane vrlo dobar bijeg u zabavu a dalje od stvarnosti. Dati maloj dici pistolje i slicno,oni će se samo pobit neće znati ni zasto.Postojat če neka kao obja?njenja po povrsini.Ali u biti krivac je uvjek isti "osoba". Skup maski,potisnutih emocija i svakojakih ovisnosti tvore osobu ?eljnu svega jer nema svijesti i inteligencije u samom čoviku. tehnologija triba slu?it za olak?avanje nekih radnji,pa neka i zabave.Ali ne za te?u ovisnost u kakvoj se danas dru?tvo na?lo. Steave Jobs je napravija dobar posao,ali je na nama da ga iskoristimo.Komjuter sam ne vridi ni?ta,i mo?e koristit za sva?ta. rest in peace ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Banned
|
![]()
Ni Cika Billy Gates nije bas bio imun na tudje izume
![]() Last edited by quake2; 09-10-2011 at 01:34 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bon Jovi: Steve Jobs je odgovoran za ubojstvo glazbene industrije | Surfer | Razno | 5 | 17-03-2011 07:32 AM |
Steve Rachmad ,Sae ... | alavuk | Razno | 0 | 11-11-2010 05:35 PM |
Umro Buba | Arthur | Pricaonica | 15 | 30-09-2008 02:12 PM |