|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Zamisli tog suda ?to je donio presudu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Eto, konačno sam saznao da uopšte nemam sluha
![]() ![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Poslu?ao ponovo. Glupo je spakovan onaj YouTube primer, a i tekst u Blicu navodi na pogre?an zaključak
![]() E sad, da li je taj citat bio presudan za uspeh pesme "Down Under"??? To nikako nije osnovni hook pesme, niti je pesma organizovana oko tog motiva. Zato su se valjda i nagodili na samo 5% od zarade. Sa druge strane, klasična muzika je prepuna citata, ali u to vreme se ljudi nisu sudili oko toga. Sad je valjda sirotinjsko vreme pa svako gleda da ?trpne svaki dolar gde god mo?e. Pozdrav, Vasa
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
slushao opet, i dalje nidje veze..
ovo shto domaci "producenti" za "narodnjake" rade je kradja.. kad dignu celu stvar.. meni chak ni coldplay nije ukrao od satcha onu stvar.. iako je ono vemo veoma veoma veooma slichno, mislim da ima dovoljno razlika da se ne moze nazvati kradjom... sad ce izdavachka od bb kinga da naplacuje royalties klincima koji u njihove pesme ubacuju bb kingove lickove i onu jednu notu (oktavu) koju stalno ubacuje? ili ako neko skine srv-ov lick? ne daj boze da neko zapeva klasiku a da je tenor, pa da se pavarotijeva izdavachka pobuni bollocks.. samo da zarade pare na bilo koji nachin jer propadaju svi skupa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Poslu?aj opet (sam početak dečje pesme i deo na flauti na kraju klipa), videće? da ima velike veze. A sve ostalo ?to si napisao stoji.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
ma znam.. chuo sam.. shvatio sam o chemu prichash.. ali opet kazem, ako skinesh u potpunosti stvar, i ne potpishesh onog shto je radio original, to je po meni kradja.. a ne ovo.. realnost je da ne mozesh da izmislish nishta novo..
prosto ne verujem da su dobili spor.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
evo konacno nadjoh video gde se jasno cuje sta je zajednicko u ove dve pesme:
http://youtu.be/nF0Q5x7IeO0 |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lady Gaga - Born This Way Oborio rekorde u prodaji - 100% plagijat!!! | Gianfranco | Razno | 11 | 21-03-2011 11:53 AM |
Plagijat? Coldplay vs Satriani | Color | Pricaonica | 2 | 09-12-2008 11:36 AM |