|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Member
|
![]()
Meni je Addictive Drums najbolje radio za kick i snare a sa EZ Drummerom sam pokusavao da dobijem koliko toliko upotrebljive cinele.
Juče sam probao Superior Drummer sa Metal Foundry paketom i veoma prijatno se iznenadih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Member
|
![]()
pozz
Imao sam fxpansion guru 1.6 verziju. I njoj je do?ao kraj,zbog čudnih okolnosti ![]() Da li ima koji slican program koji je dobar za ubacivanje semplova.Imam ja svojih semplova. Da mogu onako kao u guruu da ubacim semple pa ga mogu malo obradit. Battery me nesto zeza nece radi kad ponovo upalim cubase. Inace elektronska muzika u pitanju.Psy ,progresive i sl. hvala ljudi ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Member
|
![]()
Native Instruments Studio Drummer v1.1.0 KONTAKT!!!!!!!!!!!!!!
Strasno dobar.Po mom skromnom misljenju-nema bolje............... |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Superoperater
|
![]()
Ja ga skinuh pre neki dan. Dobar je. Slicno odradjeno kao Abbey Road '60 i '70, isto ekstenzije za kontakt. Odlicno odradjen interfejs, kao totalno drugi plagin.
![]() |
#65 |
Member
|
![]()
Ok tnx. skida se...
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Senior Member
|
![]()
Nesto mi CPU luduje na Studio Drummer-u.Jel ima caka neka? Imam 4Gb Ram-a.
![]() |
#67 |
VIP Member
|
![]()
Na defeault postovci mixera pri ucitavanju kiteva su popaljeni raznorazni efekti pa ti verovatno to pojede cpu.U prozoru slike kita,u gornjem levom cosku su preseti za mixer,izaberi INIT i sejvuj ih kao takve pa pali po potrebi sta ti gde treba....
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 26-09-2011 at 10:20 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Superoperater
|
![]()
Ej, ljudi, ovo navodno trazi Kontakt 5.0, nemam pojma kako radi u cetvorci. Ovaj sample kit, kao i Retro Machines - dolazi u pakovanju sa NI Komplete 8, tako da...
![]() |
#69 |
Senior Member
|
![]()
Sami zvuci ovih NI kompleta bubnjeva nisu losi... ono sto mene nervira je nemogucnost kombinovanja razlicitih elemenata kitova... znaci hocu hihat iz 60's dobos iz 90's ... i kick iz studio drumsa... Na primer... Ali mislim da je to ovde nemoguce, odnosno moguce je da se ucitaju svaki kit full, pa da se razdeli na midi kanale.. a to opet jede ram cpu i sve ostalo...
Da li postoji mogucnost, kada se ucita kit, da se unloaduju neki elementi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Dodatno, uvek mozes da uradis Purge (sample pool-a) kada odradis pesmu (ocistice semplove koji se ne koriste u pesmi) Ako vise volis pojedinacne bubnjeve, mozda je za tebe bolji Steven Slate Drums ili OceanWay. Oni su pojedinacni - po elementima.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Logic Studio 2011 | Proximus | Audio Software | 1 | 01-04-2011 05:58 PM |
Demo Fest 2011 | ProkDu | Razno | 0 | 14-03-2011 12:53 AM |
NAMM 2011: Allen & Heath GS-R24 | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 11-03-2011 03:14 AM |
Purchase before 2011 and Get a UAD-2 SOLO | 66musicman | Computer Hardware | 8 | 08-11-2010 02:01 PM |