|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
sasvim je ok da ti neko za manje novca ponudi manje opcija...... ako je zvuk kao na fantomu x (konvertori, efekti, kolicina rom sirovine...), to je onda ok. Ja imam jos uvek XV5050 koji je cudna sprava, ima 24bit D/a i dosta dobro zvuci....a npr polifonija mu je 64...... negde su ga ushtinuli, tamo gde je meni bitno (zvuk) nisu.....
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Pošto imaš XV-5050 ne znam da li si upućen i da li će ti trebati uopšte, ali evo malog tutoriala vezanog za XV seriju i čuveni JD-800: http://www.gearslutz.com/board/6094517-post22.html
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Probao sam juce Juno Stage i prvi utisak je vise nego pozitivan! Dirke kao na Fantomu, boje veoma iskoristljive, za klavijaturu od 6,5 oktava vise je nego laka a opet ne deluje da je losa izrada.
Sve u svemu, deluje kao veoma prakticna sprava pogotovo ako se ima u vidu da konkurencija ne nudi nista slicno (pre svega mislim na 76 kvalitetnih dirki) u tom cenovnom rangu! Jedino, i njega su prestali da proizvode ili prestaju ubrzo... Jedno off topic pitanje, sta jos ima a da vredi (sa 76 dirki) u cenovnom rangu oko 1000e, novo i polovno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Dobro si to rekao: "Ko ima volje da nosi..."! Ja nemam volje posto gledam da resim muku oko nosenja el. klavira koji ima nesto oko 21-22 kg plus FlightCase 12 kg i veoma cenim lakocu koju nudi pominjani Juno Stage. Najverovatnije cu ga i pazariti kad prodam svoj klavir. Pitao sam da li postoji jos nesto slicno cisto da proverim da nisam nesto prevideo a i nije lose cuti tudja misljenja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Koliko ja znam, nema nista lako a dobro
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Juno Stage za Fantoma X7 | wladymeer | Kupujem/trazim | 0 | 09-03-2011 11:53 AM |
Kupio bih Roland SH 201 ili Roland Juno D | dzibg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 15-01-2009 12:50 PM |