Quote:
Originally Posted by boggy
S obzirom da je bio:
3. komercijalni projekat (ne "uradi sam"),
|
Ok,znam ko ti je platio da mu to uradis

,ali sam video i mnogo zanimljivih "uradi sam" studija,nista ih ta "uradi sam" etiketa nije pogorsala.
Quote:
4. i da licno pretpostavljam da je po utrosku materijala nedostizan ogromnoj vecini posetilaca foruma, ne vidim ni smisao a ni potrebu da se slike izgradnje objavljuju, cak ni dan-danas.
|
Mislio sam da je smisao sa sto manje materijala uraditi sto bolji posao?..ali ne vidim ni sta je problem da danas,sutra, dodje na forum neko ko ima svoju sopstvenu gradjaru (mnogo materijala) i pozeli da pravi studio....imao si vec klijenata koji blage veze nemaju sa muzikom koliko znam? Svasta ljudima pada na pamet.
Quote:
Pri tom ne shvatam odakle dolazi ideja da smo duzni clanovima foruma objavljivati nasa komercijalna resenja, ciji razvoj smo sami finansirali (jer ih NEMA javno objavljenih nigde)
|
Ko je rekao da ste duzni?Pitah te kao i ti mene sto si pitao i naravno da nikome nece biti jasno sta je to tamo tako specijalno odradjeno dok ne pocnes malo detaljnije da nam pricas o tome,sto je tvoja dobra volja ili ne...niko te ne tera.Komentara o samom zvuku u reziji ima raznih,pa se na njih i ne obazirem,zato se ponadah tehnikalijama.
Quote:
|
Znaci da uplatim 20$ ako sam dobro razumeo da bih video sta ste ti i Zo tamo pisali?...
Quote:
Hammer je bila implementacija novog principa sredjivanja studija, koja do tada nije primenjivana nigde. Autori tog novog dizajna smo Zorica i ja...
Daleko od toga da sam to odnekud "prepisao" pokupio sa foruma ... pa da vam kazem "stavljao sam to,pa to,pa to"... Ni dan danas, cak i ako sam pozajmio neke principe (koje recimo koristi Phillip Newell), nisam nasao da su ti principi igde javno objavljeni, konkretno i precizno, cak ni u, recimo, Newell-ovim knjigama.
Zatim, to je komercijalni projekat, niko ne iznosi javno detalje koje primenjuje u komercijalnim projektima, na javnim forumima.
Primetio sam da ni vi ne objavljujete pesme pre nego sto se CD pojavi u radnjama, tako ni ja ne objavljujem "neko pojasnjenje" svog dizajna pre nego sto se pojavi "u radnji" ... ne znam zasto bi? 
|
Ok,ok...videcemo valjda nekada o cemu se tu radi.
Quote:
Ako mislis da je to sto treba da objasnis isuvise vredno da bi javno objavljivao, sasvim cu te razumeti, nisam ti to trazio, nisam ti trazio da objavis javno na nekakvom forumu informacije koje si platio Andrew Parry-ju,
|
Ma neeee,ja pravim samo prijatno mestasce u kome svi treba opusteno i veselo da rade,nema tu nikakvih tajni

.Pisem cim stignem sta i kako.
Quote:
ovom prilikom ti se izvinjavam sto sam uopste trazio.
|
Ne vidim potrebu,rekoh da nicega misticnog i tajnovitog u celoj prici nece biti.
Quote:
Bio sam krajnje dobronameran jer si vec jednom pozvao da komentarisemo, sada te konkretno pitam nesto da objasnis PRE nego sto (mozda) napravis gresku,
|
sve ok...
Quote:
a ti trazis da ti dam neke druge informacije zauzvrat... koje nemaju veze sa tvojom pricom.
|
Caskali smo...pitah te isto sto i ti mene....nista ti nisam trazio ni zahtevao.Pogotovo nisam znao da ti tu neke stvari drzis u tajnosti,a i sta bih ja sa njima?
Quote:
Te moje informacije imaju puno vecu vrednost za mene od bilo kog placenog projekta male sobe,
|
Kakve sada male sobe?Mislis na Hamer?Ma ok,to sto se tamo neko zali da ne moze u toj sobici da se okrene nema veze sa tobom,radio si prostor koji si dobio da radis,nisi ti tu nista kriv.....I ja bih te vrlo rado platio da sam tamo neki vec lik sa gomilom kesha i dobrom voljom,ali na zalost nisam, pa moram sve sam...i nije mi tesko na srecu.
Quote:
i nadam se da se neces ljutiti ako ti ih ne dam,
|
Naravno da ne...
Quote:
te cu tvoj predlog iskoristiti da se iskljucim iz ove "diskusije" momentalno.
|
Ne razumem,moje pitanje "kako si pravio Hamer?" te je nagnalo da se momentalno iskljucis iz "diskusije"??? Nadam se da te potencijalni klijenti nece pitati isto i tesko te uvrediti kao i ja sada (sasvim nehotice,veliko izvinjenje),ali mi nije ni jasno kako im objasnjavas sta ces ti to njima tu da radis.Nebitno,to su vec tvoje privatne stvari,nego sam kontao da bi ljudima mnogo interesantnije bilo da detaljno pogledaju thread u kom jedan profesionalac gradi studio i vide sta se to tu razlikuje od amatera i "uradi sam" projekata i sta to na kraju krajeva treba da plate.Nebi trebalo da zbog desetak slika padnu neke dugo radjene i razradjivane tajne sheme koje se godinama rade,uce,pripremaju...ko bi to ovde mogao da dokuci?Ali dobro,sve ok.
Quote:
Srecno i izvini ako sam te sta nepristojno pitao.
|
Nista,nista...bio si sasvim korektan.Pozdrav