|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Za kućni rad na klavijaturi (PC3 i triton) neophodne su mi solidne slu?alice ,cjenovnog ranga do nekih 50 eu.E sad,znam da to i nije neki novac za iole kvalitetniji proizvod,ali vrijedi poku?ati.Prevashodno me interesuje kvalitetna reprodukcija,kako bih mogao tvorničke postavke ?to vjernije dorađivati,kako u live svirci ne bi bilo nekih "ne?eljenih ekscesa".
Ne?to sam na?ao u Artistu ,ali nisam ba? veliki poznavalac,pa se zato i obraćam vama ,pogledajte : http://artist.ba/mex/kategorija_sa_a...27&pod_kat=155 http://artist.ba/mex/kategorija_sa_a..._kat=24&kat=68 Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Evo vidim, kiseli se tema, nema niko muda, pa cu ti ja reci da 50 evra sacuvas ili odes nesto lepo da veceras,preporucujem teleci file u sosu od plavog sira... ...jer nema dobrih sluski za te novce, a da rade ovo sto kazes da ti treba. Opet ponavljam, ako ti je ovo hobi, puno je i 20e, a ako mislis da nesto radis, onda je ovo pola honorara za jednu demo pesmu garaznog ska-punk benda... Dakle NE VREDI POKUSATI.
Za dobre sluske nemoj trositi ispod 160-70-evra... (AKG, ATH, Beyer,Sony, Senn,KRK isto ima nove serije itd...) Ako ti je onako, za bacanje, AKG-K44 su nedoderi, glasne i tako, ali...ali...kostaju ispod 30 e... Sve izmedju tih cena je bacanje novca, a da je za tebe i za rad...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 09-09-2011 at 02:15 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hvala na savjetu,ali ću se vjerovatno odlučiti za ribu
![]() Ukoliko se ipak odlučim za "bacanje" love,najbli?i sam AKG-u K99 ili mo?da K77 (ne?to manji frekvencijski opseg).Na?ao sam na oficielnoj AKG stranici informaciju da "hvaljene" K44 slu?alice uglavnom preporučuju za Home recording i Project studios,za razliku od K77 i K99-Monitoring,Home recording i Musical instruments??? Kada odem do Artista mo?da probam i Shura (imaju neke na lageru???). Da ne zaboravim,muzikom se profesionalno bavim,ali nakon kupovine Kurzweila PC3,dva Korga,Peavey KB5 pojačala,dva stalka i masu druge opreme,trenutno nisam u ba? prevelikim finansijskim mogućnostima,a s druge strane nemam na ?to čuti sint dok vje?bam kući??? ?ta raditi???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
?karpina je odlican izbor...
![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Pre nego ?to po?uri? sa AKG-om svrati do 4audija ima? HD 418 za 50 e
http://www.youtube.com/watch?v=usZ0jHr3a1U a ijos ozbiljnijih modela do 80 e ja lično koristim HD 25 ,280 pro i 390 pro za snimanja na terenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Da ne otvaram novu temu. Da li se mogu na?i slu?ke u ni?em cenovnom rangu koje mogu da se koriste za klavijaturu a dobro izoluju, tako da poslu?e pri snimanju vokala kada nabavim neke bolje, verovatno otvorene, za daw i klavu?
Last edited by tukoje; 10-09-2011 at 09:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Koliko znam Artist ih nema na lageru,ali evo ne?to od Sennheisera sam na?ao na oglasima???
http://www.pik.ba/?trazilica=sennheiser++&id=&t= |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
HD 25 - odlične ali i skupe...Hd 201 mora? da ih čuje? pa da odluči?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|