|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam problem sa instalacijom M Audio 2496 zvucnom kartom...uzeo sam je prosle godine i bez problema instalirao na windows 7-ci...skoro sam oborio sistem i ne mogu da je instaliram,kad stisnem instal izbacuje mi da je moj operativni sistem ne podrzava u tom trenutku! http://img11.hostingpics.net/pics/73...tallmaudio.png
jel zna neko u cemu je problem??hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Skini poslednji driver update sa proizvodjacevog sajta...!
...Ili skini stariji win... ![]() Nekad , prosta zamena slotova (ako imas jos nesto,modem,mrezu,kartice) pomogne... Audio generalno uvek "bodem" dalje od grafike ili fw/modem/tv/mreza-a-like karte i tako...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 09-09-2011 at 01:40 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
jel ima jos neko neki predlog?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
hmm mislim da je to to...
Da li je dodavano neshto od hardvera? Da predpostavim daje win7 "ispravan" tj da nije problem u njemu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ja bih probao sledecim redoslijedom:
- Uninstalliras kartu, - izvadis je iz PCI slota pa upalis komp - skines novi drajver koji podrzava i win 7, instaliras drajver i ugasis komp - ubodes kartu fino i konacno opet upalis!!! Nekad se zaboravi redoslijed, banalno al bitno!!! www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
hmmm ako sam te dobro razumeo predlazesh da se instalira driver za hardver koji nije u kompu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ja sam jedva nasao driver za tu kartu dok sam je imao,imam taj driver na kompu,imo sam iste probleme,ostavi mi email na PM Poslat cu ti pa probaj.pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
@Haxli > Jeste, probaj tako. Instaliras drajver a tek onda ubodes
![]() Mislim da tu onda ide onaj dio "Continue Anyway"! Ne zaboravi da bi trebalo da kad je ubodes da si na pola puta instalacije!!! Slicna je situacija kao i sa USB divajsima. Nakon sto instaliras drajver konektujes ga a sjecam se da je i Audiophile bio jako precizan kad je to bilo u pitanju. www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Kapiram (i da tako pishe u uputstvu...) ali ja tako nisam isposhtovao nikada...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Pa, iskren da ti budem, i meni se znalo desavati da sam uspijevao instalirati kartu bez da sam postovao redoslijed a nekad jednostavno nece ali nikad mi se nije desilo da ne uspijem sa instalacijom kad se pridrzavam "protokola" tako da mislim da treba biti po PS-u!
www.myspace.com/slikaiprilkamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audiophile 2496 Problem!Pomoc! | ferucci | Computer Hardware | 11 | 04-05-2010 01:30 PM |
Problem sa instalacijom Emu-a | Deftone | Computer Hardware | 4 | 02-05-2009 11:27 PM |
problem sa audiophile 2496 | kalson | Computer Hardware | 9 | 11-01-2008 04:10 AM |
Audiophile 2496 problem | phil.milmax | Computer Hardware | 2 | 12-04-2007 11:27 AM |