Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike

Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23-08-2011, 02:25 PM   #1
Komplex
Member

Arrow Nova pesma i (street)-Video - Komplex - Hocu Pare (mix i master Jan Magdevski)

Caos narode:
TigrezTV: Komplex - Hocu Pare (Street Shit Video) pesma sa "Laku noc deco" albuma!
http://www.youtube.com/watch?v=hTXiPidFx3I&sns=fb
inace, LAKU NOC DECO je album na kojem jos uvek uveliko radimo i trebalo bi sigurno da se pojavi jos u ovoj godini a za koju izdavacku kucu to je jos uvek neizvesno haha

Momci iz nemacke, drze kameru, snimaju po ulici, cisto gerila stil Instrumental za pesmu radjen od strane Shocktraderza (dva brata iz Svajcarske, mladi talentovani momci) Text moj, mix i master standardno gospodin Jan!

Eto, ocenite, bacite kritike, feedbakove, zahvalan na svakom ripleju

pozdrav, Dalibor!
Komplex is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2011, 11:36 AM   #2
Komplex
Member

Default Re: Nova pesma i (street)-Video - Komplex - Hocu Pare (mix i master Jan Magdevski)

bas niko? pih...ja ocekivao bar neku kritiku od drugara profija
Old 24-08-2011, 09:46 PM   #3
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Nije losa mada ja bih ovo bacio na gomilu srpskih rep pesama. Dal je to zbog toga sto slusam samo strani hip hop ili nesto drugo, ne znam ali meni je ovo prosek za nase prostore. But hey, to je samo moje misljenje .To ne znaci da lose repujes,cak naprotiv ;-) ...
Pozdrav
ugljesa is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2011, 10:16 PM   #4
Granata
Member

Default Re: Nova pesma i (street)-Video - Komplex - Hocu Pare (mix i master Jan Magdevski)

Aj i ja cu, al ne mogu reci nishta pozitivno...
Po meni je najslabija tachka sam rep, tj. flou, ne osecash ritam.
al to moze da se vezba...
Granata is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2011, 11:54 PM   #5
Ngino
Senior Member

Ngino's Avatar

Hm, pa na prvu, mozda ce zvucati kao predrasuda ali ovaj synth lead line od prve sekunde mi bas nije leg`o. Previse "jeftina" i ocekivana tema.
Taj neki Aggro deutch sound, subjektivan sam,iako ima nj stvari koje me voze, inace nije moj fol, vise sam neki jazzy neo soul trip a flow mi se svidja, vozi.
Kako god, much love i samo rokaj!!!

E da, video je super!

www.myspace.com/slikaiprilikamusika
Ngino is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2011, 03:50 AM   #6
Komplex
Member

Hvala puno drugari

a dobro, ja sve na to gledam kao na stvar ukusa a i kritike...ukoliko se setim nekih vasih redova odavde, onda su kritike urodile plodom

ono gore mi nije jasno, kako mislis da ne osecam ritam? S'tim ne mogu da se slozim al dobro, stvar ukusa

Ja sam ocekivao da ce vam, na primer, ova stvar vise leci od prethodne sa onim Amerom.

Pozdrav
Old 30-08-2011, 10:21 PM   #7
Granata
Member

Quote:
Originally Posted by Komplex View Post

ono gore mi nije jasno, kako mislis da ne osecam ritam? S'tim ne mogu da se slozim al dobro, stvar ukusa

Pozdrav
Pa ne bih se u potpunosti slozio da je stvar ukusa, mozda pre sluha, reperi najteze prihvataju zamerku da ne osecaju ritam (ali je to mozda u repu i najbitnija stvar tako da ne treba tolerisati povrshnost), a i kriterijumi su im chesto niski... Kako obajsniti...

Pored toga da chesto zurish, zvuchish nesigurno, i kao da recitujesh il chitash neshto prvi put a ne razmishljash o tome o chemu prichash.
Nekako sve seckash, kao da se trudish sam oda uspostavish tempo, a kvalitet repa treba da je u tome shta se deshava dok drzish tempo.
Ne naglashavash skoro nishta, chuje se samo borba da se izgovore konsonanti a vokali zvuche nebitno i nabrajachki, kako da ti objasnim...
Fali ti malo da pustish glas, da zvuchish prirodnije i opushtenije (ne manje agresivno nego sigurnije) i da imash ritam pod kontrolom.

Mozda imash i takav glas il shta ti ja znam, mozda je stvar prebrza za tebe, al mislim da mozesh to da doterash vezbom ako bi bio svestan toga...
Ljudi su uglavnom oguglali na to a ja na primer ne mogu da slusham takav rep.
Ako pazljivo slushash, tako neshto necesh chuti ni kod jednog poznatog kvalitetnijeg repera stranog a retko i kod domacih (shkabo ima slichan problem).
Sad, mozesh reci da je to stvar stila ali po meni stil gubi poentu tamo gde prestaje muzikalnost. Ako bi josh malo spustili kriterijume onda bi i lazar ristovski bio do jaja reper, ionako svako to danas radi.

no hard feelings
Granata is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2011, 11:48 AM   #8
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Quote:
Originally Posted by Komplex View Post
Hvala puno drugari

Ja sam ocekivao da ce vam, na primer, ova stvar vise leci od prethodne sa onim Amerom.

Pozdrav
Ne moze se porediti ! Ono je bre fenomenalno,pravi west coast!!

I ti si puno bolji u "My part of town" !

Nemoj da ove "kritike" uticu negativno na tebe i ekipu,sve je to u rok sluzbe!MOZES TI TO BOLJE DALIBORE I HOCES
AudioStorm is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2011, 01:36 PM   #9
DzoniPFC
Pro Member

Quote:
Originally Posted by AudioStorm View Post
pravi west coast!!

mislis east coast? premo style
DzoniPFC is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2011, 10:31 PM   #10
Danilo S
Member

Danilo S's Avatar

Dobro zaebo se. Ko će to popamtiti lijevo, desno... ?ala naravno. Pozz
Danilo S is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules