|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
kako bubnjar da izda plocu ? Lepo - udara beats, i dovede puno poznatih rappera da se guraju !
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ma, slatkis MTVjev.
![]() ![]() Jebeni proizvodi. Kad je nekad cirokanka bila underground,blato,podrum,simbol nekog mnogo iskrenijeg "pokreta" a sad frajer ubi lovu pozirajuci a i ovi isfolirani manekeni oko njega! Fujcika! Puj, puj, ovi "CindyCrawfordAssmothafuckaz"! www.myspace.com/slikaiprilikamusika Last edited by Ngino; 17-08-2011 at 05:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Jeste malo pozer , ali je izvanredan bubnjar........ imam utisak da svira celim telom.
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Malo, malo pa nekog iscupaju i naprave ga zvijezdom. Dogodine ce provaliti nekog tehnicara koji ima jedinstvenu tehniku motanja kablova i zaraditi na njemu bruku. Jbn, muzicka industrija, svaki cvijet pretvore u g....!
www.myspace.com/slikaiprilikamusika Last edited by Ngino; 18-08-2011 at 01:09 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
ja ne znam sto se uzbudjujete toliko oko ovoga , ovaj projekat je ionako spin off tj dokonost koja svima moze da koristi ... nadam se da ste preslusali studijski fix your face mixtape ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Skinuo, preslusao, obrisao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
.
Last edited by Ngino; 20-08-2011 at 03:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Btw, mixtape mi je jos manje jasan. ![]() CEMU lupanje preko hiphop klasika? Da je on sad unio neku svjezinu i kreativnost u aranzman eeextra, lupam, neke jazz/bossa nova ritmove ok, rekao bih razbija jerfra al on prakticno layeruje beat iz stvari. CEMU? Da su samo pustili neke zaebancije iz studija gdje on lupa,ekipa jammuje OK, ali on ima official izdanje,komercijalno! Smijesno... Jbn lik vozi Lamborghini a Trilok Gurtu je budala? Nije to ni najmanje bezazleno i samo protvrdjuje ono sto je Dr Arslo davno rek`o... www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Domaca elektro/texno/hauz/psi ekipa | Sandzama | Razno | 104 | 15-11-2006 09:52 PM |