|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Dakle, trebam navedeni kabel 6pin/6pin, ali da je neki pristojniji. Jedini na netu ?to sam na?ao je Roline-ov i cijenom presmije?an 5-10 jura
![]() ![]() ![]() Please, jer ću inaće bit primoran kupiti Roline "smeće" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma kupi taj Roline! Boli te briga.
Kad je to za fiksnu instalaciju onda je okej. Da sad moraš isti kabel iskopčavat i ukopčavat jednom dnevno, motat i razmatat ga i natezat onda bi ti trebao neki kvalitetniji. Ali ovako ti je i ovo sasvim dovoljno. Ja imam obične pet-metarske jeftilene iz Chipoteke koji su mi veza od kartice do konvertera i nemam s njima nikakvih problema. Rade već 6 godina tako.
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
I ja koristim jeftine firewireove, obako srednje recimo. Doduse ja ih konstanto iskapcam na dvije fw kartice, kamerama itd... Najbolja iskustva imam s kablom koji sam dobio uz konnekt 8 i sa tamno plavim fw kablom... Band**** tako nesto. Ne znam kako se firma zove al su im svi kabeli tamno plavi. Relativno su jeftini.
Inace, oni ultra jeftini (za 20 kuna) su ocaj ako se koriste za cesto ukljucivanje-iskljucivanje sa npr kamerama. To bas ono cesto rikava. I ne samo to: jednom sam dobio corrupted HDV file s kamere, nisam ni mislio da je moguce da se DIGITALNO fileovi poluispravno prenose... Mislio sam da to ili radi ili ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ja sam imao puno timecode breakova, a tijekom capturiranja snimke sve je izgledalo okej, tako da ocigledno cak i takva glupost utjece na kvalitetu. Doduse, u jednom trenutku shvatis da nesto ne stima. Kod audia bi problem bilo vjerojatno lakse detektirati. Ja sam ovako izgubio 3 dana misleci da su timecode breakovi na kazeti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pa pitanje opet glasi, jel zna netko di da nabavim pristojan FW kabel tu u Zagrebu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EWS konekcijski kabel za terratec | MD | Computer Hardware | 10 | 29-12-2010 09:00 PM |
Midi usb kabel | brleb | Razno | 3 | 15-11-2010 09:09 PM |
zvucnicki kabel | Reinhardt | Gitarska Produkcija | 5 | 28-06-2009 01:30 PM |
Činč na balansirani kabel? | lazyman | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 12-09-2008 08:03 PM |