|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima,
Nisam bas aktivan clan ali redovno citam i pratim sta se desava na forumu... Primetio sam da se prati i house/dance muzika pa sam odlucio da podelim sa vama moj prvi album, izlazi u prodaju za par dana... Sve pesme sam uradio samostalno pa bih voleo da cujem i neki komentar malo iskusnijih... Koga ne mrzi neka preslusa... Hvala i pozdrav ![]() http://www.sendspace.com/file/koj3et |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Preslusao sam album i mislim da je dosta dobar.
![]() Dobra je produkcija, nadam se samo da nisi puno semplovo nego komponovao i u tom slucaju muzika je isto dobra. Na zalost ne mogu da ti kazem nesto konkretnije jer mislim da nisam dovoljno kompetentan (iako isto pravim elektronsku muziku vec dosta godina ali sam samouk ![]() U svakom slucaju bravo i samo nastavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na slusanju, na albumu je sve odsvirano, znaci nema ni jedan sample
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Nije lose uopste ! Jedan od prvih "pravih" Euro Dance albuma kod nas ...
Vrlo autenticno, provalio si fazon / rifove / fraze i melodije i farbe. Mane - Prvo struktura mi smeta na skoro svim pesmama..krene kao club mix, prodje i po minut ipo dok ne udje vokal koji opet brzo nestane...nekako mi nedoradjeno / nedoreceno. Nije ni club mix a nije ni radio verzija !! Ok , ima pesama sa jednom dve recenice / fraze, ali moglo je bolje da se to odradi. - Vokal je malo preslab na momente na skoro svim pesmama... - Posle 2-3 pesme pocinju da se ponavljau farbe sintova... - Malo si opanjio reverb ! - Srpsko - Engleski prvodi tekstova nisu bas najuspesniji... Ima super rifova i melodija i ja bi jos poradio na tome, ali sad kad ti je ploca vec izasla..idemo dalje. Sledeca ce biti bolja !! (jer se izdavac ne buni sto si okacio celi album online?) Mislim da ce ostalim clanovima foruma biti interesantno da napises malo kako si snimao, mixao, gde, sa cime itd...
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Hvala za preslusavanje i kritike...
Vokal je sniman sa Rode NTK i sve je mixano u Logic Pro 9 na Behringer B3031A... Od pluginova sam koristio uglavnom fabricke Logicove i Waves, za master T-Racks 3. Od sintova Sylenth1, Nexus, Albino 3... -Ne znam na koji srpsko engleski prevod mislis? (sherovao sam album samo na forumu, i onako ce vec neko okaciti kad izadje cd za koji dan) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
dosta je dobro odradjeno sve, na momente se cini da su neke teme vec poznate , no to je taj stil i da je drugacije to ne bi bilo onda to. znaci sve je na svom mestu
![]() dosta je prijatno za slusanje, onako fino i ne napadno, vokal je isto ok sa sve dosta kreativnim i lepljivim za uho vokalnim melodijama ... i jeste farbe su nekako sve slicne al opet druge ne bi bas pasale kako valja, farba u "Get Up" (sto mi je favorit song) ![]() za razliku od ostale elektro mjuze koju cujem na raznim medijima gde su vokali samo na mirnijim delovima tj. tamo gde nema groova ti si skoro na svakoj pesmi vokal nalepio i na groov sto mi je se jako dopada i tako su mi pesme nekako kompletnije *mislim da je covek za ono "srpsko-engleski prevodi" mislio na bukvalan i direktan prevod sa srpskog na engleski, tacnije mislio je na textove u pesmama, verovatno bi pravi englezi nesto drugacije rekli (redosled reci i sl) no meni sve lepo izgleda i sve se razume ;-))) |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lehmann BC, SPL Auditor, Lake people g100 | loopfreak | Kupujem/trazim | 0 | 17-11-2010 10:37 PM |
Dj Igor Djuranoly - Transcendental | ferucci | Promocija radova | 0 | 07-01-2009 04:11 PM |
Dj Igor Djuranoly - Mesonoxian | ferucci | Promocija radova | 0 | 11-12-2008 01:37 AM |
Dj Igor Djuranoly - Live @ V.I.P. Club | ferucci | Promocija radova | 0 | 10-11-2008 11:46 PM |
Dj Igor Djuranoly - Reactions | ferucci | Promocija radova | 0 | 06-11-2008 12:49 AM |