| 
 | |||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  10-08-2011, 12:51 AM | #1 | 
| Junior Member Join Date: Aug 2010 
				 |  Re: Engleska u plamenu 

uz rasprostranjenost CCTVa, bice to dosta posla skupiti ih sve   http://andreaciulu.blogspot.com/2007...ice-state.html | 
|   |   | 
|  10-08-2011, 01:01 AM | #2 | 
| Banned Join Date: Nov 2006 

ne volis crnce ,a turci ti braca ..gastabajterske price ..jel ima neko ozbiljniji da objasni o cemu se radi?
		 | 
|   |   | 
|  10-08-2011, 01:37 AM | #3 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 

?!? o čemu ti to?  a o čemu se radi možeš najlepše da vidiš ovde http://www.trojka.rs/zanimljivosti/s...-26-slika.html obrati pažnju na garderobu huligana | 
|   |   | 
|  10-08-2011, 02:10 AM | #4 | 
| Banned Join Date: Nov 2006 

o cemu ja?..evo ..iz par postova sam shvatio da dokoni majmuni iz siromasnih delova Londona zato sto im je dosadno ili im treba pedesetak funti pale grad.To bese direktan izvestaj iz Londona ,a i televizijski se ne razlikuju mnogo.E sad ja mogu da se pravim i da klimam glavom da je to tako ali tanko iskustvo koje sam stekao zivotom u tranizicionoj zemlji i dva grama mozga mi govore da je to nesto najgluplje sto sam cuo skorije(serem ,cuo sam jos milion glupljih stvari..u stvari slusam ih svaki dan).Garderoba normalna niti sam video neku zivotinju. e sad neko ce ih nazvati huliganima ,neko teroristima a neko legitimnom vladom ..ja cu ih nazvati gladnim ,bednim, pijanim, drogiranim,besnim i nezadovljnim ljudima | 
|   |   | 
|  10-08-2011, 02:28 AM | #5 | |
| Moderator Join Date: Sep 2005 Location: Beograd 
				 |  Re: Engleska u plamenu Quote: 
 Kakvi god da su, sumnjam da bi im ti licno odobravao da, u cilju "poboljsanja" sopstvenog "stanja", tebe pokradu, spale stan gde zivis, itd... 
				__________________ Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) | |
|   |   | 
|  10-08-2011, 02:42 AM | #6 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 

iz školske sociologije se uči da je narod što je u boljem položaju, skloniji tome da se buni. Čak i jedna domaća anegdota sa Milošem Obrenovićem govori upravo o tome . Ne kažem da su ljudi tamo u blagostanju, ali su daleko daleko od bednika koje bi predstavio kao žrtve. Uostalom mogao si i kod nas najbolje da vidiš socijalni profil ljudi koji lome izloge i pale ambasade, a sve pod nekim izgovorima i opravdanjima. To ne pije vodu jednostavno je previše naivno da bi bilo istinito. Istina je da je to devijantna omladina, odgajana na stadionima i ulicama, u disfunckionalnim porodicama, koja je rešila da sebi nađe oduška na krajnje idiotski i životinjski način. Oni koji su u stvarnom problemu, i jesu upravo Turci i slične manjine koje su iz potpuno siromašnih i nerazvijenih krajeva došle u beli svet u nadi da će im neko pružiti šansu da RADE i svojim rukama i znojem nešto stvore. Ova deca ne  mogu ni da pretpostave šta je to. Zato će i dobiti batine od istinskih žrtava ove situacije. Najmanje je bitno koliko to pogađa britansku vladu ili nacionalni imidž. Te kuće, radnje i kafići su NEČIJI, nisu od kraljice ili Kameruna. Da ih vidim da krenu na Bakingemsku palatu, i to odrpani i goli i bosi, a ne u adidas/urban/pažljivo biram marke sportske odeće koju kupujem i nosim/street silu, tad bi mi ih možda i bilo žao , i poželeo da im se pridružim. Dok se to ne desi, ove klince samo mogu smatrati dokonim i besnim loše vaspitanim idiotima kojima je lakše da pale tuđe nego da pokušaju da stvore nešto svoje.
		 | 
|   |   | 
|  10-08-2011, 02:45 AM | #7 | |
| Moderator Join Date: Sep 2005 Location: Beograd 
				 |  Re: Engleska u plamenu Quote: 

__________________ Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) | |
|   |   | 
|  10-08-2011, 03:06 PM | #8 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2006 Location: Shid 

Anarhija all over Bashcharsahija
		 | 
|   |   | 
|  10-08-2011, 03:49 PM | #9 | 
| Senior Member Join Date: Jun 2008 Location: Nis 
				__________________ na ibicu ima miksovi | 
|   |   | 
|  10-08-2011, 04:23 PM | #10 | 
| Member Join Date: Mar 2005 Location: Beograd 
				 |  Re: Engleska u plamenu Last edited by yoloko; 10-08-2011 at 04:26 PM. | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
| 
 | 
 |