|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Uzeo sam straight, DOK sada opet sija
![]() ![]() Sve verzije drajvera sam isprobao, ista stvar mi se desava u oba sistema i stvarno mi nije jasno sta se desava. Jel ima neki servis za emu (verujem da je to malo teze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Nadam se da ce neko ovo procitati, (s obzirom da je o ovome pisano poodavnoooo), ali imam isti problem. Dock od mog EMU1820 je "mrtav", pa koristim ADA8000, ali problem je sto sada nemam MIDI konekciju.Help.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vibrator
|
![]()
jedino da kupis neki midi-usb interfejs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Prebacio sam svoj EMU 1820 u drugi racunar i sve sljaka bez problema. Dakle kvar nije u karti, nego u racunaru. Moracu sve da preinstaliram, sto sam svakako odavno nameravao, ali uvek u kompu imam nesto nedovrseno, pa to stalno odlazem. Cena tog odlaganja je sto sad moram ponovo da radim aranzmane iz pocetka, i sto je najgore moram ponovo da usnimim "pevaca" ( o gomili semplova, instaliranih programa i custom podesavanja da ne govorim).
Savet: NIKADA, ali NIKADA nemojte biti lenji i neorganizovani i drzati vazne fajlove na istoj particiji sa Windowsom (kao da vi to vec ne znate) ![]() ![]() ![]() Last edited by Seller; 06-08-2011 at 02:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
uzmes bilo koji hd, gurnes u racunar, na njemu instaliras win...sa njim poskidas fajlove sa prvog na drugi hd, sa njega pravis nove particije na prvom... i onda instaliras na prvom..
![]() posle vratis fajlove i uzivas |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Hvala na savetu, imas klopu, pice i muziku svaki put kada dodjes u Loznicu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
zvucnicki kabel | Reinhardt | Gitarska Produkcija | 5 | 28-06-2009 01:30 PM |
upomoc! | maya | Tutorijali | 3 | 21-11-2007 12:50 PM |
Pitanje za poznavaoce EMU1820 - Externi Mixer ?! | Shady | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 14-03-2005 03:23 PM |