|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Malo na brzinu sam zamenio jednu od mojih gitara na kojoj mi se nije svidjao vrat za jednog VOX-a AC30.Doneo sam ga kuci,probao,sljaka sve osim efekta vibrato i tremolo,i to sljaka vrlo dobro.Lampe su u prilicno losem stanju,sto nije problem,zamenicu ih.Medjutim,kada sam pokusao da zbog cudnog natpisa "vox" pronadjem na netu iz koje je serije i godine pojacalo,sve ukazuje na to da je pojacalo iz 60-te,najdalje 61-ve godine i da je to najcenjenija serija ovih pojacala.Radjena rucno,sa jensen zvucnicima,sa gz34 ispravljacicom itd.Seriski broj je 6014.Sve na pojacalu je u originalnom stanju sem rucki i platna ispred zvucnika.Ako neko moze da mi pomogne i napise gde bih mogao da nadjem novo platno,rucke i elektrolite za koje verujem da im je vreme za menjanje,ili zna nesto vise o ovom pojacalu,bio bih mu zahvalan.
Last edited by quake2; 26-07-2011 at 06:18 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mikrofoni za snimanje gitare | Milanche_show | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 06-09-2008 11:51 PM |
PC snimanje gitare | zadresar | Gitarska Produkcija | 2 | 26-02-2008 06:48 PM |
Kucno snimanje gitare | vanya | Gitarska Produkcija | 2 | 20-10-2006 12:12 PM |
Snimanje gitare ? | acaradio | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 03-04-2005 02:51 AM |