|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Ne bih se bas tako izrazio.... Devojka dobro radi svoj posao, za sta je leeepo placena
![]()
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
preko 100 slusanja i daleko manje komentara, ajde, ajde nemojte se stideti :P
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
pesma blago recheno otuzna, tvoj deo posla dobro odradjen. ovako na slushkama zvuchi korektno.. jedino mi se ne svidja kad drugi put krene refren shto se preklapaju glasovi, to izbegavati jer je neprofesionalno i ruzno jbg..
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Prodajte to odma' Amadeus bendu ima pare da naprave...
![]() ...sto neko rece - rutinski odradjeno... sto je neka vrsta komplimenta s obzirom na zanr i namenu pesme... Pozz
![]() |
#15 |
Superoperater
|
![]()
Ako zelis vise komentara, stavi neki plejer link direktno u forum (embed), da moze da se pusti odmah - tipa soundcloud, box.net ... kad naidjem na ove depositfileove, fileshareove i sl, odustanem u startu.OVog puta sam cak hteo i da preslusam, ali FILE DOESN't EXIST
![]()
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
![]() |
#17 |
Superoperater
|
![]()
Mislio sam nesto ovakvo, da se direktno pusti... Dobro, moze i ono, ali ovo je ovako stvarno super fora:
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 16-07-2011 at 06:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Superoperater
|
![]()
..
![]() |
#19 |
Superoperater
|
![]()
Nestade mi komentar o pesmi
![]() Dobro meni to zvuci, standardan pop, ali kao da ima malo vise basa - generalno - glas mu dodje nekako mutniji zbog toga, ali kad bi se na masteru samo malo povukao bas, zazvucalo bi bolje. Opet - nemam dobro slusanje tog basa, tako da jbg, ali u poredjenju sa ostalom muzikom, tako mi se cini. Mislim da je sve ostalo OK, preklapanje jeste malo cudno, ali ovde zvuci kao da je namerno - sto moze da bude fora. Nije jedno slovo u pitanju, pa kao - preklopilo se greskom u mixu. Bar danas je to lako srediti ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
a sad nesto potpuno drugacije | voomighty | Promocija radova | 3 | 05-08-2010 12:23 AM |
Evo nesto i od mene :) | Max | Promocija radova | 44 | 15-05-2008 12:18 AM |
Nesto sasvim drugacije nova digitalna konzola EAW | AcaHari | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 30-01-2007 08:09 AM |
a sad nesto totalno drugacije :]]] | alavuk | Dragan Ivanović | 3 | 19-12-2006 11:14 PM |
Evo i od mene nesto... | ShoX | Promocija radova | 6 | 13-01-2006 05:42 PM |