|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |||
Senior Member
|
![]() Quote:
To sve vrijedi već 50 godina i potpuno je isto. Ni?ta tu nije novo niti te?e za dana?njeg izvođača. Quote:
To jednostavno nije istina po mom mi?ljenju. Kad je to netko mogao ući u Top 40 prije 30 godina a da nije bio isključivo iz major labela? NIKAD! Kad je to novi izvođač mogao ući u studio 1978. i snimiti profi materijal, osim ako to nisu financirali major labeli? NIKAD! Kad je to netko mogao sam izdati svoj album ili singl 1980. godine i promovirati ga na 10 različitih medija? NIKAD! Kad je netko mogao ući na MTV playlist 1987. a da nije bio u Top 40? NIKAD! I tako dalje, i tako dalje, situacija po meni nije nikad u povijesti bila bolja ?to se tiče mogućnosti. Quote:
US Top 10 1.LMFAO-Dance 2,Pitbull-Rap 3.Adele-White Soul 4.Katy Perry-Pop 5.Nicki Minay-Dance 6.Lady Gaga-Dance 7.One republic-Rock 8.LilWayne-HipHop 9.Hot Chella Rae-Country 10.Bruno Mars-Pop ?to se tiče raznovrsnosti obrati pa?nju na to da u UK TOP 5 ima? 4 izvođača za koje ja nisam čuo u ?ivotu prije. Ajd se sjeti kad bi se to moglo dogoditi prije 20 ili 30 godina. Zna? i sam da ne bi nikad. A to je upravo dokaz mojoj tvrdnji da nikad nije bila bolja situacija za glazbenike jer nikad nisu imali veću mogućnost za upasti u TOP 40 nego ?to je imaju sada, naravno pod pretpostavkom da imaju dobru pjesmu. |
|||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|