|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
www.abcmusic.co.rs
nesa je poceo od skora da radi gefell ja sam probao m930 mali i neke skuplje lampase mikrofoni su odlicni..... pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ako mogu pomoci:
ja koristim "stari" UM70 u kombinaciji sa UAD Twin-Finity710 i LynxTWO-A. Za moj pojam i vrstu muzike koju "proizvodim" je izuzetnog cistog i zdravog zvuka, vrh. takodje sam isti mikrofon par puta probao i na MOTU i Pulsaru gde je takodje davao vrlo dobre rezultate u nesredjenim sobama. Licno nikad nisam probao Gefell PM860 i ne znam kako zvuci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja jezivo zelim da kupim taj stariji UM70, mada ne bih se bunio i za ovaj novi transformless UMT70. Mada sam dobio informaciju da za UM70 pitam direktno u fabrici da ih verovatno imaju jos. Ali cini mi se da im je cena valjda oko 1500 E. Slusao sam milion testova UM70 vs U87, dosta slicno zvuce, s tim sto se meni (a i vecini ljudima) vise svidja UM70. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Hvala ljudi, kod Nese sam i video i razboleo se, najavio je prezentaciju u septembru, ja cu biti prisutan sigurno, auh ako me zena nahvata sa live mic-om od 1800 e bice gore nego da me uhvati sa dve playboy zecice...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Bice sexa svakako! ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mikrofon Microtech Gefell UM70 ? | 66musicman | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 11-09-2008 11:02 PM |