|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Svaka cast za ovo,odlicna svirka i snimci.Reci nam koju o snimanju bubnja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
mics / standardno / d112, pzm91, subkick, md421, sm57, km84 overhead, NeumannM149 mono overhead za extra presence, dva rooma sa C414. Sve u SSL 4000G, trekovano dosta hot, osim metala, mrzim high gain na cinelama, saturise tranzijente. drum / mapex orion / nisam spavao danima jer mi nikako nije islo u glavu da snimam smooth jazz na mapex, cuo sam previse losih komada u zivotu, mahom stariji modeli. Ali ovaj novi mapex... za svaku pohvalu. Dobos PDP, na nekim numerama neki prastari Slingerland steel, stiman dosta visoko. Bubanj setan po sobi kako bi se izvukao sto bolji low-end, i mislim da i nije ispalo lose za jedan 18" Kick drum ![]() bubnjari / odlicni ![]() evo icupah fotku sa snimanja, nije neka, al se nasluti sta i kako... ![]() ...mislm da nisam nista propustio ![]() poZz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
To je to,sve majstorski odradjeno,mada cu malo da proexperimentisem sa ovim mono overom jer ga ja do sada nisam koristio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Vrhunski,melem za uši
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ovaj ''New groove'' je vrh vrhova! Odavno nisam tako u?ivao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
n149 za OH mono? Pretpostavljam da si time zeleo da dodas presence za dobos? Ili je to za sveukupan presence?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|