|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
a jeste se napisali dok sam ja kavu popio
![]() Ma nisam napravio lapsus ![]() za spojit dva mikrofona sa ovom klavijaturom ...... varijanta A: koristiš jedan mikrofon preko njegovog preampa a drugi spojiš preko vanjskog preampa u AUX input... malo nezgodno jer bi morao MONO output od preampa splitat na dva RCA konektora da bi dobio "stereo" signal varijanta B: koristiš dva vanjska peampa (kao ovaj Audio Buddy) i svakog spojiš na po jedan AUX ulaz. Obrati pozornost da če ti u tom slučaju jedan mikrofon biti paniran skroz lijevo a drugi skroz desno, jer je riječ o STEREO AUX ulazu. mogao bi napravit nekakvo pasivno sabiranje, pa onda kao u varijanti A napravit nekakav kvazi streo, ali nisam baš siguran jeli to najpametnije rješenje... Varijanta C: koristiš neki mali mikserčić koji ima preampove na sebi i njegov master out spojiš na AUX in od klavijature to mi ovako, na prvu pada na pamet...
It's only vintage if it works. Other wise it's just old crap. Last edited by ELEKTROIVO; 26-06-2011 at 04:13 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitori | Korg78 | Monitoring | 107 | 19-04-2013 07:49 AM |
ova situacija.. | Gillette | Monitoring | 7 | 07-04-2011 12:01 AM |
Kakva je situacija sa klubskom scenom u Beogradu? | Eeva_r&b | Razno | 5 | 27-10-2010 01:23 PM |
monitori monitori monitori | balthazaar | Monitoring | 23 | 16-07-2006 08:00 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |