|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
izvini Ivo, nisam te ba? razumeo sada..
Priča? li o dinamičkom ili kondenzatorskom mikrofonu? (Mene zanima kondenzatorski) I, ako si video sliku ove moje klavijature, ima li ona uop?te "Line In"? Ako u Output R/L ubodem monitore, ostaje mi ovaj AuxInput i ovaj ulaz za Microphone.. Vidim da na ovom fantom napajanju postoji Mic1 Input i Output ali gde tu dolaze klavijature? I ?ta ako bih da stavim 2 mikrofona..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Ako hoćeš da povežeš dva mikrofona sa tvojom klavijaturom treba ti dvokanalno mikrofonsko pretpojačalo čiji izlaz povezuješ sa AUX inputima na klavijaturi. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
e, super
hvala Awacs |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
onda bi praktično upravo ovo pojačalo sa Tomana i odgovaralo
nadam se da ima i u bg da se nabavi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
e sad ponovo pročitah, zapravo ne bi odgovaralo..
ko će sa svim tim ulazima i skraćenicama da se snađe ![]() što ne naprave jednostavan utikač za sve i ćao.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
kondenzatorski mikrofon >>(XLR kabl)>> MILLENIUM PP2B >>(XLR kabl)>> MICROPHONE IN na klavijaturi. Ako hoće? da snima? DVA kondenzatorska (ili kakva god) mikrofona treba ti "pravo" dvokanalno mikrofonsko pretpojačalo, npr. http://www.artistsystems.net/mex/artikal.php?art=2918 Povezuje se na sledeći način: Mikrofon(i) >>(XLR kabl)>> Audio Buddy >>(TS>RCA kabl)>> AUX IN na klavijaturi. Nadam se da je sad malo jasnije ![]() Pozdrav, Vasa Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
a jeste se napisali dok sam ja kavu popio
![]() Ma nisam napravio lapsus ![]() za spojit dva mikrofona sa ovom klavijaturom ...... varijanta A: koristiš jedan mikrofon preko njegovog preampa a drugi spojiš preko vanjskog preampa u AUX input... malo nezgodno jer bi morao MONO output od preampa splitat na dva RCA konektora da bi dobio "stereo" signal varijanta B: koristiš dva vanjska peampa (kao ovaj Audio Buddy) i svakog spojiš na po jedan AUX ulaz. Obrati pozornost da če ti u tom slučaju jedan mikrofon biti paniran skroz lijevo a drugi skroz desno, jer je riječ o STEREO AUX ulazu. mogao bi napravit nekakvo pasivno sabiranje, pa onda kao u varijanti A napravit nekakav kvazi streo, ali nisam baš siguran jeli to najpametnije rješenje... Varijanta C: koristiš neki mali mikserčić koji ima preampove na sebi i njegov master out spojiš na AUX in od klavijature to mi ovako, na prvu pada na pamet...
It's only vintage if it works. Other wise it's just old crap. Last edited by ELEKTROIVO; 26-06-2011 at 04:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
IMPORTANT: By default, the Aux inputs and the built-in ProKeys Sono sounds blend with the Instrument and Microphone inputs before their signals are sent to a connected computer via USB. If the Aux inputs or any of the built-in voices are used simultaneously with the Instrument and Microphone inputs, the resulting recording will be a mix of the various signals. It is not possible to separate these blended signals after a recording has been made. If you want to edit or mix the Piano, Microphone, Instrument or Aux inputs after the recording has been made, then you will need to make a recording of each of these sound sources one at a time and on separate tracks. Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. Sad smo Gilletteu totalno ukovrdžali mozak ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitori | Korg78 | Monitoring | 107 | 19-04-2013 07:49 AM |
ova situacija.. | Gillette | Monitoring | 7 | 07-04-2011 12:01 AM |
Kakva je situacija sa klubskom scenom u Beogradu? | Eeva_r&b | Razno | 5 | 27-10-2010 01:23 PM |
monitori monitori monitori | balthazaar | Monitoring | 23 | 16-07-2006 08:00 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |