|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
(Al' si se nalupao....al' nema veze - oprosticemo ti!)
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
Jel mene neko zeza da je stvarno prodato 20.000 karata za ovo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]()
Jedan od komentara sa Popboksa:
Quote:
![]() |
![]() |
#24 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Kakve veze ima moje kapiranje necega sa nasom scenom ? Posto vidim da jako cesto uzimas ulogu tutora, moram ti reci da nemas to pravo, bar ne jos uvek. DaBear. Da li ti ZAISTA mislis da to nije deo orkestriranog paketa koji se zove Ejmi Vajnhaus? Pre odgovora, potrazi istorijat pesme TORN .. od Natalie Imbruglia. Ili ako vec velis da si u prici toliko, onda je znas i sam. A onda mi odgovori (ponovicu) DA LI TI ZAISTA MISLIS DA TO NIJE DEO ORKESTRIRANOG MARKETINSKOG PAKETA ZVANOG AMY WINEHOUSE? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
VIP Member
|
![]()
Odnosno Tanatos u najprimitivnijem obliku. Mogli bi da zapalimo nekoga, mozda bude psenice?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Svojevremeno bila je odlicna reklama za Denisa Rodmana, gde su u spotu skinuli sve njegove tetovaze, sva njegova obelezja, sve mindjuse, a tekst je bio u fazonu : da nemam sve ovo, da se ne tucem na utakmicama, da ne pravim skandale, da sam obican igrac, da li bi me ikada primetili i voleli". Ne govorim o nikakvoj kontroli, govorim samo o organizovanom upeglanom paketu, koji RADI. To je taj stajling, to je ta prica, koliko se secam njen album se zove REHAB... i to je verovatno sama htela tako ? ![]() Da je Ejmi najobicnija riba koja nesto peva, NIKAD ne bi dosla tu gde je. Meni je to prosto razmisljanje - Beograd nam je nebitan grad, na tom koncertu napravicemo sranje - o tome ce se pisati svuda narednih 15 dana - besplatna reklama - vozi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#28 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#29 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Isto kao sto ti iznosis svoju "teoriju zavere", svako ti na to moze uputiti repliku u kojoj se ne slaze sa tobom. Tome forum i sluzi. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|