|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Moja prva i pogre?na razmi?ljanja o postavljanju bin difuzora na cloud su ovdje, ta ispravna ne?to poslije, onako kako ti je NLP napisao ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Po Boggyjevoj tablici to je ova, http://www.rumski.com/forum/showpost...1&postcount=11 Last edited by djovan; 31-05-2011 at 08:18 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Junior Member
|
![]()
Evo me opet, malo nadolazim, ka?em ja meni treba malo vi?e
![]() pa sve lijepo pise 1 udri letvicu 0 nemoj i tako dalje.......a meni bi problem uhhh.... slika mozda malo vara nisu letvice krive kako izgleda na slici ![]() Evo drugari ..pa vidit dali je ok.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ok je sad pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#55 |
Junior Member
|
![]()
Evo kako stigne lova tako se tuku letvice,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Pro Member
|
![]()
Samo rokaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Junior Member
|
![]()
uh koliko jos tu posla ima al' polako najgor ih je piliti pa hoblati hebemu......a ako odem na more osta poso kod kuce
![]() A nema veze i tako radim za du?u .... koliko sam se puta opalio u palac ![]() kada zakivam ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Senior Member
|
![]()
Vidim nije ti lako,ali samo da pitam posto ne vidim na fotkama, da li ostavljas neki prostor i koliki izmedju letvica temo gde idu jedna do druge.
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Senior Member
|
![]()
Teoretski, prostor izmedju letvica ne bi trebao da postoji, tako da ?to manje, to bolje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Junior Member
|
![]()
Ne gdje pise 111 znaci tri letvice jedna do druge i nema prostora nikakvoga, nije valjda da sam pogrijesio
![]() Last edited by djovan; 08-06-2011 at 08:14 AM. Reason: text krivo |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DIY Vocal booth & Control room?! | Eomsy | Dizajn i konstrukcija studija | 719 | 20-10-2014 09:35 PM |
pregradni zid izmedju control room-a i gluve sobe | dacha70a | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 26-05-2010 11:15 PM |
control room, dizajn, pomoc, fokus: apsorberi low mid, hvala! | johnjogurt | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 29-10-2009 07:26 PM |
Color's Control room - sredjivanje prostora | Color | Dizajn i konstrukcija studija | 99 | 05-10-2008 02:16 PM |
kamena stijena u control room-u? | alhoholicar | Dizajn i konstrukcija studija | 24 | 26-03-2007 01:29 AM |