|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Cudo su tranzienti...
![]() Ma naravno, salu na stranu, licno ne podrzavam bilo kakvo podvlacenje semplova, ako je bas neko zestoko moranje onda na svaki tranzient stavim midi notu, pa u Superior. Logic ima odlicnu opciju audio2midi, pa sam postavi midi notu automatski na svoje mesto, ne mora se rucno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
meni Cubae uglavnom tragično loše detektuje bilo šta - od tranzijenata na bubnju (uvati curenje hajheta u snare, a ne uvati roll na dobošu u istom kanalu!), i sl. Dramatično mi je pouzdanija i preciznija tranzijent detekcija u PT, tako da uglavanom sve što mi je bitno za to tamo i radim. Kažu ljudi da su u Cubase6 uradili to sve ispočetka ,i da sad mnogo bolje radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Ma dobro, kazi samo ko je u pitanju, imam gomilu tih prezentacija...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Groove3-Mixing rock tutorials, video No. 16 - The Kick drum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Cekaj, to je Kenny Gioia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Da
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Da, da imam to... Bas kao sto sam ti gore napisao, na zalost prilikom citanja nisam bas najbolje razumeo pa sam mislio da imas PT, ovako ne znaci ti mnogo savet...
Ipak, ne treba ti Beat Detectiv... Ako imas u Cubase opciju da ti pomera Cursor na tranziente, mozes to uraditi kao sto je prikazano u video prezentaciji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Pregledao sam opet ceo tutorijal, Kenny Gioia svaki put ima mnogo toga da kaze i poakze!
Ovo pogledati, pa jos jednom, pa jos jedenom i onda opet doci i ukljuciti se u poznate rasprave da l' se kaze Irak, ili Iran... ![]() DigiRack, Softube, Massey... I njegov mozak naravno... ![]() U Mandusica Vuka... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Buffer Shuffler - VST pandan? | kissellii | Audio Software | 1 | 21-05-2011 03:55 AM |
Alavux - Poslusaj Beat | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 04-12-2010 09:14 AM |
Beat box... | Bockie | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 2 | 23-04-2010 07:53 PM |
Jedan hip hop beat | balthazaar | Promocija radova | 2 | 15-08-2006 11:37 AM |