Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 02-06-2011, 02:51 PM   #21
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Nova Ceca

meni ovde sve zvuchi otuzno.. od aranzmana preko produkcije do miksa.. ali otuzno..

rechi i pevanje nema potrebe da komentarishem..
HeatMan is offline  
Old 02-06-2011, 03:12 PM   #22
nokash974
Member

Visnje,tresnje,kruske,jabuke..aspirini,kanesteni,b lizanci,grandovi,Gavrilovici,Dickovi,Bajone,veliki ssl iz zemuna,mamine cerke,ganci rap,japanske tresnje,padanje sa tresanja,gay,lesbo,insomnije,Tuckovici,Markovici,R aje,Gaje i Vlaje...bivsi basisti,pacijenti,isfrustrirani psiholozi,masinovodje-novinari,paparazzi i ultra desni pa onda levi...beskrupulozni,jadni i lizaci guza,tatini sinovi...sedam hi-hatova,pet kickova,cetiri pada,sedam gitara...tako se sve srozalo jos 90...i tako i ostalo...pogledajte oko sebe..pa nama zvezde sa bilborda i plakata izgledaju -neka mi bog oprosti kao deca sa posebnim potrebama...Onda ko stvara ove Konane i zasto smo opet u pobesnelom Maksu 4deo?Zbog filma u kom se zatekosmo odsustvuje normalan zivot,vazduh,osecanja,pamet a onda i muzika,zar ne....?
nokash974 is offline  
Old 02-06-2011, 03:16 PM   #23
Surfer
Senior Member

Surfer's Avatar

Quote:
Originally Posted by Braca View Post
Bravo za komentar, ali da ne budemo ni previse kriticni gosn Mili zna sta radi, i jedno mu se ne moze zameriti profesionalnost u tome sto radi, ideja da namakne lovu, to je sve legitimno i potrebno, kad bi svi tako radili i razmisljali verovatno bi bilo vise para u ovom poslu. Naravno da ne cenim i ne volim to sto radi ali moram da postujem igraca!

Ja cijenim ?to je čovjek radio na Cecinom albumu na kojem je ona pjesma Zabranjeni grad. To je bilo odlično, svje?e i prva liga bez obzira na moje mi?ljenje o Ceci i toj glazbi.

Ovo sad je lo?e, staromodno i druga liga.
Napominjem da je to samo moje subjektivno mi?ljenje o toj jednoj pjesmi i produkciji koju sam čuo.
Old 02-06-2011, 06:08 PM   #24
pecass
Member

pecass's Avatar

Quote:
Originally Posted by nokash974 View Post
Visnje,tresnje,kruske,jabuke..aspirini,kanesteni,b lizanci,grandovi,Gavrilovici,Dickovi,Bajone,veliki ssl iz zemuna,mamine cerke,ganci rap,japanske tresnje,padanje sa tresanja,gay,lesbo,insomnije,Tuckovici,Markovici,R aje,Gaje i Vlaje...bivsi basisti,pacijenti,isfrustrirani psiholozi,masinovodje-novinari,paparazzi i ultra desni pa onda levi...beskrupulozni,jadni i lizaci guza,tatini sinovi...sedam hi-hatova,pet kickova,cetiri pada,sedam gitara...tako se sve srozalo jos 90...i tako i ostalo...pogledajte oko sebe..pa nama zvezde sa bilborda i plakata izgledaju -neka mi bog oprosti kao deca sa posebnim potrebama...Onda ko stvara ove Konane i zasto smo opet u pobesnelom Maksu 4deo?Zbog filma u kom se zatekosmo odsustvuje normalan zivot,vazduh,osecanja,pamet a onda i muzika,zar ne....?

Ti brate ima? talenat!!!!!

Al rezultat jest za zabrinjavanje
pecass is offline  
Old 02-06-2011, 06:28 PM   #25
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

"Ma sta bre preglasan vokal?!? Daj to jos pojacaj,de je regler...?!"

Steta...

Bockie is offline  
Old 02-06-2011, 06:29 PM   #26
cAAc
Banned

Quote:
Originally Posted by bumbar View Post
Halooo narodnjaci, kako vise ne vidite da vasim Cecamaaa ovdje nije mjesto, otjerali ste mnogo dobrih forumasa od kojih ste i vi i ja mogli stosta da nauciteeeee. NECE RUMSKI NARODNJAKE.......SHVATITE TO MOLIM VAS VEC JEDNOM......
Da li si se uopste zapitao kako ovo zvuci? Ovaj forum se ne bavi narodnom muzikom ali ne vidim nikakv problem u tome sto je postavljen jedan ovakav tred.
Kome i cemu jos nije mesto ovde?Sta rade ovde vicevi o Chak Norisu i klipovi o mobilnim telefonima?

Ako ti nije interesantno ili te nervira nemoj da otvaras i citas to.
Da li sam ja trebao da smaram ljude sto kace klipove o izdrzljivim fensi telefonima koje ne mogu da posedujem i koji me podsecaju na to koliko sam bedan? Ni oni ni Ceca mi nisu krivi nizasta od toga ..nisu mi krivi ni splavovi ni grandovi kao ni sponzoruse.

Last edited by cAAc; 02-06-2011 at 06:51 PM.
cAAc is offline  
Old 03-06-2011, 03:03 PM   #27
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules