|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
meni ovde sve zvuchi otuzno.. od aranzmana preko produkcije do miksa.. ali otuzno..
rechi i pevanje nema potrebe da komentarishem.. |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Visnje,tresnje,kruske,jabuke..aspirini,kanesteni,b lizanci,grandovi,Gavrilovici,Dickovi,Bajone,veliki ssl iz zemuna,mamine cerke,ganci rap,japanske tresnje,padanje sa tresanja,gay,lesbo,insomnije,Tuckovici,Markovici,R aje,Gaje i Vlaje...bivsi basisti,pacijenti,isfrustrirani psiholozi,masinovodje-novinari,paparazzi i ultra desni pa onda levi...beskrupulozni,jadni i lizaci guza,tatini sinovi...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ja cijenim ?to je čovjek radio na Cecinom albumu na kojem je ona pjesma Zabranjeni grad. To je bilo odlično, svje?e i prva liga bez obzira na moje mi?ljenje o Ceci i toj glazbi. Ovo sad je lo?e, staromodno i druga liga. Napominjem da je to samo moje subjektivno mi?ljenje o toj jednoj pjesmi i produkciji koju sam čuo. |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
|
![]() Quote:
Ti brate ima? talenat!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Al rezultat jest za zabrinjavanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
"Ma sta bre preglasan vokal?!? Daj to jos pojacaj,de je regler...?!"
Steta...
#26 | |
Banned
|
![]() Quote:
Kome i cemu jos nije mesto ovde?Sta rade ovde vicevi o Chak Norisu i klipovi o mobilnim telefonima? Ako ti nije interesantno ili te nervira nemoj da otvaras i citas to. Da li sam ja trebao da smaram ljude sto kace klipove o izdrzljivim fensi telefonima koje ne mogu da posedujem i koji me podsecaju na to koliko sam bedan? Ni oni ni Ceca mi nisu krivi nizasta od toga ..nisu mi krivi ni splavovi ni grandovi kao ni sponzoruse. Last edited by cAAc; 02-06-2011 at 06:51 PM. |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Ivan Lekic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nova stvar | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 22-05-2010 01:02 PM |
Ceca music studio | STUDIOTON | Razno | 135 | 16-02-2009 06:44 PM |
Nova godina - nova traka | Danny Lou | Promocija radova | 6 | 05-01-2008 08:06 PM |
Ceca Palada Demo... | Bitch | Promocija radova | 35 | 08-02-2007 08:09 PM |
CECA - rejverka | SumAnuT | Razno | 91 | 10-06-2005 01:00 AM |