|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Kako dobiti prljavstinu sa Glue-om? Mozes da das neki tips kako ga ti koristis? Jel ga koristis i u druge svrhe osim kao bus kompresor?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
SuperModerator
|
![]()
meni je Glue bio bzvz kad sam ga probavao ranije... kad ga chovek ovoliko nahvali, mozda cu ponovo da uzmem da ga cackam. Za ostale Surferove top 10 se slazem, to je sve kul
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() jesu, plugovi su mnogo dobri i zamenjuju gomilu drugih, usled velike fleksibilnosti..svaka preporuka ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Mogu ti reći da ga najmanje koristim kao bus kompresor, sad sam u fazi "Nema kompresije na stereo busu" ![]() Ali meni zvuči puno bolje na cijelom miksu od recimo Waves SSL kompresora. Puno transparentniji, isti glue kao na SSL-u ali bez su?avanja stereo imid?a kao kod Waves SSL-a ?to mi je najveća zamjerka Wavesu. Koristim Glue na svemu. Fantastičan je kad treba ukrotiti nekakve synth padove koji osciliraju, paniraju lijevo-desno, mijenjanu filter itd.Ima? preset, mislim da se zove ne?to kao Tame those keys, to je genijalno. Takve stvari koje treba dr?ati pod kontrolom nisam jo? čuo niti jedan drugi kompresor da napravi sa lakoćom. Super transparentan i punchy na grupi bubnja, kad ga gurne? sa sporim atakom i brzim releasom na snare-u i uz namje?tanje Range-a i Clipa, mo?e? dobiti stvarno onaj prljavi snap na snare-u skoro kao na analognom kompresoru. Na redukciji od -15db pumpa ko blesav ako to ?eli? ili ga ne čuje? da i?ta radi ako to ?eli?. Sa ultra brzim atakom i auto releasom 10:1 dobije? limiter varijantu koja zvuči odlično na lead vokalu. Ima mix button da mo?e? raditi paralelnu kompresiju itd. Meni je to apsolutni broj jedan kompresor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Ja ga volim (the Glue) na drum grup najvise, na masteru je isto dobar. A i probacu ovu surferovu foru za lead vokal
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Scarlett - Focusriteov komplet pluginova | dejankuki | Audio Software | 0 | 02-11-2009 08:16 AM |
Waves pretstavlja Eddie kramer seriju pluginova | dejankuki | Audio Software | 6 | 18-08-2009 05:26 PM |
Nova linija Wavesovih pluginova | dejankuki | Audio Software | 0 | 07-04-2009 12:14 PM |
top 5 pluginova | babilon33 | Audio Software | 34 | 30-03-2009 02:06 AM |
Registracija powercore pluginova | Shot | DSP forum | 1 | 28-02-2009 09:13 AM |