|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
evo moj mixer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pazi ovako.... prvi red ti je za zvukove spolja..... ne mozes mic poslati nikako na 5 i 6 u drugom redu... osim iz cubasea, ako koristis direct montoring..... a prethodno otvoris stereo output BUS (pritisnesh F4) kome dodelis ASIO RME 5 i 6. Procitaj za reverb, objasnio sam...... otvoris drugi kanal, ne onaj na koji snimas i insertujes reverb na njega...... ulaz na taj kanal mora biti RME 1 a izlaz neka mu ide na taj novi BUs (verovatno BUS3, ako hoces da ti izadje na 5 i 6 istovremeno)
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Prijatelju sve sam ja to uradio ali reverba nema,necu da te mucim vise,cackat cu pa ako rijesim javit cu se ovdje.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Evo uspio sam da napravim hvala ti puno na odgovorima,sve sam uradio kako si napisao,kad sam otkacio kvakicu "Direct Monitoring" tek tada je proradilo,nelogicno ali eto radi,doduse na mikseru od RME je upaljen DM.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporuka za mali mikser ! | bane025 | Live Sound | 15 | 06-10-2011 12:43 AM |
Digitalni mikser | lirikzg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 03-02-2009 11:24 AM |
Nuendo mikser pitanje? | akordeonista | Audio Software | 24 | 01-06-2008 11:54 PM |