Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 24-05-2011, 07:41 PM   #31
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Za one koji nisu videli - Fab Filter Pro-G

Idvi brate to je nasa boljka!! ee pre bila kosa sad ima motor sama radi.!! TU SE SVI ZAVARATE!! nikad neces dobit produkciju sa SVIM FX zajedno dok ne prodje kroz "mast"!! ako me razumes , ako ne ok.

O slusateljima niko ovde ne prica, bar meni ne trebaju te fore. znam i sam ako nesto napravis na smecu, ako narod prihvati to je to.. ja pricam o necemu drugom o ozbiljnom zvuku produkciji koja kad pustis neki materijal spram svog , tu je to AL NIJE TO!! znaci PC je u svakoj pesmi , ali, da zvucis nece moci tako lako.

ja jednostavno da ne pametujem kazem daj mi svoj snimak i odma vidim sta ti znas, i ako znas nastavicu pricu s tobom, ako ne znas nemam vremena s se s nekim svadjati i nesto mu objasnjavati ako ce on po svom.

razumemo se? nista lose. samo dosta mi je vise supljih prica. ne konretnih. dok neko nesto radi , drugi se ubise na pogresne nacine i vise na forumu u svrhu neznanja kako do cega. sve ima svoje.

ja bi sam voleo kad bi ja imao produkciju sa PC!! al to ne ide.

kupio sam evo KORG D32XD, snimas extended definition ton, i ko kaze da je PC vrh i svee BLA BLA tek vidim koliko nista drugo nije probao, video i sve to.
msm na obican mic primer ubodes, snimis izravnato, cvrsto, konkretno.. ubedem isti mic u PC, tanko, fali ovog, fali onog. znaci moze se do rezultata opasnih, i bas ono kolko para tolko muzike.
edit. stop ovde da vise ne pisem jer tema je i onako drugacija.pozz

Last edited by branoy; 24-05-2011 at 08:36 PM.
branoy is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2011, 07:51 PM   #32
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Ne, ne opet... Neeeeeee.... Zakljucajte, banujte, obrisite, oborite server...
Old 24-05-2011, 08:08 PM   #33
Inovative_kg
Senior Member

Inovative_kg's Avatar

Psionic, citas mi misli.. Taman sam pomislio- dobro , jeste da smo malo skrenuli s teme limitera, al' konacno jedna ok tema na rumskom.. Znao sam da mora doci do ovoga, jace je od nas
Inovative_kg is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2011, 08:34 PM   #34
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Old 24-05-2011, 08:37 PM   #35
Inovative_kg
Senior Member

Inovative_kg's Avatar

Dobro , de, dobro.. Mozete nastaviti .. Haha.. Pao sam
Inovative_kg is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2011, 07:32 AM   #36
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Inovative_kg View Post
Dobro , de, dobro.. Mozete nastaviti .. Haha.. Pao sam
..nije se odnosilo na tebe...

..makar mislim da ako se neka tema ponavlja i 1000 puta ..pa to je ljudski.Pa koliko puta isprićamo isti vic a da je u društvu isto lik koji je to ćuo 1000 puta i to bar polovicu od ...tebe. Pa mislim da je pomalo i glupo ako o nećem vodiš polemuku ići svaki put na pretraživač pa vidit jel je ta tema isfurana.. i ako ti je još dobar prijatelj onaj švaba Alshajmer onda je to to.
..a bože moj mišljenja su uvijek razlićita jedino napadaćki naćin od "branoy-a" malo odudara od foruma...ili jednostavno se krivo razmemo.! Ali to je sve u okvirima ovog foruma hvala bogu da postoji.
Možda sam zbog takvih "događanja" i malo suzdržan od komentara ovde sam od 2003 a imam mali broj postsa.

Last edited by idvi; 25-05-2011 at 07:44 AM.
idvi is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2011, 11:20 PM   #37
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Necitajuci ovo iznad..... prvi utisak o ovom Pro Geju je da je ovo kooonacno gate/exp kakav mi je trebao, i radi sve sto treba. Vrh!
Old 26-05-2011, 08:42 AM   #38
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

.. za?to mi u Wavelabu 6 neće podići stereo "FabFilter Pro-G" već samo mono i ?alje poruku: "can't handle required number of input channels"..kao ne mo?e podnijeti potreban broj ulaznih kanala..?? U Cubu 5 najnormalnije ga otvara tj oboje i mono i stereo.
Ne?to sam citao da je to bug i da ga re?ava WL 7? Ima li tko iskustva?
Old 26-05-2011, 08:47 AM   #39
tomo
Member

tomo's Avatar

Quote:
Originally Posted by idvi View Post
.. za?to mi u Wavelabu 6 neće podići stereo "FabFilter Pro-G" već samo mono i ?alje poruku: "can't handle required number of input channels"..kao ne mo?e podnijeti potreban broj ulaznih kanala..?? U Cubu 5 najnormalnije ga otvara tj oboje i mono i stereo.
Ne?to sam citao da je to bug i da ga re?ava WL 7? Ima li tko iskustva?
audition 3, u edit mode-u (samo jedna traka se obrađuje) imam u izborniku
pluginova i mono i stereo Fabov i kompresor i Timeless (delay), a u multisession-u mi samo pokazuje samo jedan bez naznake koji je...(u zagradama inace pi?e :"M", "S"...ili slično...)
tomo is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules