|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Moderator
|
![]() Quote:
debljina moze biti bilo kakva... 4, 6, 8, 10, 12, 18mm da.. moze i po duzini i po sirini. pozdrav bogi p.s. mislim da je Eomsy koristio neke letvice od paleta iz firme gde radi... znaci bilo koje pravo drvo koje mozes naci u velikim kolicinama po sto nizoj ceni.
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Evo dok tra?im letvice, napravio sam stalke uz pomoć zeta,
on ima ma?ine za to.. stim da neće tu ostati gdje su slikani idu na drugi zid za par dana.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
lijepo izgledaju, bravo zet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Eomsy i?ao sam ga vagnuti 12,70 je te?ak,čisti hrast suhi
![]() Nego kada si tu imali gdje onih letvica koje sam vidio u tvome postu i kolika je cijena?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
Da su masivniji imali bi suvise veliku prednju povrsinu koja bi promenila radijacionu karakteristiku zvucnika.
Ovo je optimalno sto je djovan(ov zet) uradio... BRAVO! ![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 12-05-2011 at 07:19 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Danas sam saznao (sa jednog naseg studijskog gradilista) da lepa chamova lamperija sa retkim i sitnim cvorovima (orendisana i NElakirana) moze da kosta 36din/m za sirinu od 95mm i debljinu od 8mm, i to je otprilike 3m za 1EUR
Za mali studio obicno treba od 50-150m... pa je to i neka cena. pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 12-05-2011 at 08:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Evo me opet, probavam napraviti difuzor i najizglednija je ova opcija s laperijom i od zeta alat on me odhebao nece vise raditi.....
![]() Ma nije sala, kcer mi otvara frizerski salon pa ima covjek posla... Predpostavio sam ovako baggy, izmedju dojnji absorbera prostor popuniti s difuzorima, odabrao sam lamperiju debljine 1 cm sirine 10 cm e sada dali tih 10cm da rezem na pola pa oda razmak pola cm?? ili da ostavim tih 10cm?????? lp, |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Uzdaj se u se i u svoje kljuse ...
![]() Mo?e? komotno da ostavi? 10 cm, jedino estetski je mo?da lijep?e sa 5 cm, ali i puuunnooo vi?e posla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
Je puuuuno vise piljenja, al' mislim da je ljepse vrag bi znao.......
u pemziji sam pa imam cajta.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DIY Vocal booth & Control room?! | Eomsy | Dizajn i konstrukcija studija | 719 | 20-10-2014 09:35 PM |
pregradni zid izmedju control room-a i gluve sobe | dacha70a | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 26-05-2010 11:15 PM |
control room, dizajn, pomoc, fokus: apsorberi low mid, hvala! | johnjogurt | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 29-10-2009 07:26 PM |
Color's Control room - sredjivanje prostora | Color | Dizajn i konstrukcija studija | 99 | 05-10-2008 02:16 PM |
kamena stijena u control room-u? | alhoholicar | Dizajn i konstrukcija studija | 24 | 26-03-2007 01:29 AM |