|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
http://www.novationmusic.com/product...nths/ultranova
Jos jedna zanimljiva spravica... ![]() Uz M-Audio Venom ovo mi je najzanimljiviji novitet u toj klasi. Vidim da ima u Artistu, pa cim mi obaveze dozvole odoh da se "bolje upoznamo"... I, jos nesto.... Vec sam pisao, pa da se ne ponavljam, Youtube je preplavljen grozomornim demoima raznih sprava koji iole muzikalnog i obavestenog coveka mogu samo da odvrate od kupovine... Ipak, u celom tom galimatijasu izdvaja se covek koji me svaki put iznova odusevi i zainteresuje za spravu koju demonstrira. ![]() ![]() Volim ovog tipa!
Last edited by Synclavier; 03-05-2011 at 02:39 AM. Reason: greskica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Inače se slažem, ovo je prvi pravi dobar demo ove sprave na koji sam naleteo na youtubeu. Od koga je, i ne čudi me. ![]() Jedina mana je što ne postoji nikakva layer/split opcija. Ali sve u svemu - standaradni Novation u novom ruhu sa novim zezalicama koji je uz to i savršeni MIDI kontroler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Da, da, naravno.
![]() Moja konstatacija je vise bila vezana za njegove demoe u celini, a za koje u vecini (sto u ovom konkretnom primeru nije slucaj) slucajeva ne postoji "titl opcija". I u tim slucajevima sve je jasno, zanimljivo i puno duha...
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
lik je lud i ubedio me je da kupim ovaj sint ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
Novation Ultranova Setup & Unboxing
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novation ultranova - nova plasticna zujalica od omiljenog brenda | InsaneEyes | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 03-10-2010 02:30 PM |