|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
ovo se desava u nuendu... a ja sam meex
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Meni brate nista nije jasno sto ti pokusavas sa ovom audio praznom trakom dolje?
![]() Zelis da snimis midi iz rolanda (njegove farbe)jel? Znaci pobrisi sve trake, napravi 1 midi (nista audio). Stavi in da bude all midi inputs/out roland. Llikni record i ono malo zuto za monitoring pored, stavi dolje channel na any i probaj. Ako oces da sviras neki vst instr, sve isto osim na out rolanda, vec addictive drums recimo. Edit: Vidis da u donjoj traci imas snimljen midi, nije mi jasno??
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
na all midi in ne radi, a audio traka je audio input iz rolanda, midi traka je midi input iz rolanda, ta audio mi treba da bi slusao sta snimam jer je tako setupovan tascam. mogu ja da otvorim 100 audio i midi traka i na sve da prikacim rolanda on ce raditi (u normalnom nuendu).. a vidi sliku sto sam stavio sa 4 slicice da vidis o cemu pricam........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
a taj snimljen midi je ispisan nije snimljen... ja sam to pisao (kao u FL na piano roll) jer.. znas zasto..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
CH 1 je u rolandu PERFORMANCE CONTROL (knobovi, start, stop itd.) CH 2 je KEYBOARD a CH 3 je PAD (roland ima padove kao mpc)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Malo sam spor danas. Tek sad kapiram da imas i mixer..
Kako je sve to spojeno? Roland usb-om u komp jel? Onda iz outa kartice u master tascama ili? Totalno si me zabagovao sad ![]() Mada svejedno... Ako radi c5 trebao bi i nuendo4.. toliko price a opet ne rijesismo nista ![]()
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]()
to znam i ja jbg, cubase radi ko lud nuendo je radiO jos ludje sad jede g.... ide roland AUDIO OUT u tascam CH17-18 in, roland USB u PC, PC FireWire-om u IF-FW/DM mkII 32 IN/OUT i to je to. sto se tice rolanda. mada zvucna nema veze sa midijem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]()
Nevjerojatno! Znači ti dođe? sa spikom da treba? savjet. Priča? o tome kako si na tutorialu gledao kako se snima MIDI, ?to je apsolutno najjednostavnija stvar u tom softwareu i očekuje? "napredne" odgovore.
![]() I onda ti poma?i i odgovaraj na pitanja. Da ne govorimo o ovome bumpanju teme, kao da su ljudi ovdje plaćeni support. -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MIDI i NUENDO | Moritz | Audio Software | 6 | 26-05-2006 10:01 AM |
Recording Tutorial ;-) | dvuckovic | Tutorijali | 1 | 19-09-2005 04:42 PM |
Problem sa Midi Device Manager u SX/Nuendo | Mogli | Audio Software | 7 | 27-07-2004 11:54 AM |
Nuendo/SX MIDI port | SandRob | Audio Software | 61 | 25-11-2003 10:18 PM |