|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Stari tred je nestao pa kacim novi (taman sam i fajl updejtovao).
http://soundcloud.com/drasko-popovic...a-wip20lepouc4 Moj novi bend. Ovo je jedna od pesama koju smo snimili pa zelim da je podelim sa vama najvise zbog odusevljenja kvaliteta LePou git. simulatora. Muce me par stvari: 1. Izbor reverba za vokale. Jos uvek se igram sa opcijama i slusam. Podelicu rezultate kad nadjem onaj koji ce najbolje leci u pesmu. Uzasno mi smeta to sto je vokal snimljen u domacoj radinosti pa ima puno klanja sa samom sobom u kojoj je snimljen... 2. Trenutno rearanziram bubanj. DusanS mi je dao par dobrih saveta plus imamo i novog bubnjara pa se radi na razbijanju monotonije u pesmi jer je u principu jako jednostavna (i samim tim dinamicki jako ogranicena). 3. Rasipanje basa. Pokusavam da ga ukrotim multiband compresorom. Svaki savet je dobrodosao. Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Zbog velikog interesovanja (
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
LexAct i LeGion kombinovani. 4 trake + 2 sa room mic-ovima (sve RedWirez impulsi).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Lepa muzikica,lepa i melodična i harmonična. Na momente mi zazvuči kao neka, ako me sećanje ne vara, pesmica od boston grupice, po stilu naravno.Treba toga na ovim prostorim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Hvala alek
![]() Ovo je prvi komentar koji sam procitao da nasa muzika potseca na boston? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ako malo preslušaš (opet) sada se baš ne sećam da li je pesmica sa 1. ili 2. njihovog albuma mislim da ćeš refren sa back vokalima tamo čuti (ovo mislim za ovu poslednju pesmicu ovde).Ne mislim da je skinut ali po stilu bi to bilo to. Ja volim takve deonice, melodične i harmonične slušati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Boston nikad nisam u zivotu slusao (osim onog 1 hita naravno)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Možda će ti delovati i dosadno i bajato ali potraži na netu "long time", nebitno što ti se možda neće svideti i što to nije muzički pravac tvoje muziice ali nije na odmet poslušati kako oni odradiše nekad vokalne linije.Nije to baš pesmica koju sam imao u ušima ali evo, setih se ove i po nazivu pa će ti biti jasnije zašto me tvoja muzika na njih podseti.
Svako dobro. p.s. Malo je duža ali imaj strpljenja pa je poslušaj celu. Last edited by alek019; 06-05-2011 at 05:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Mnogo dobro,gitare u Di?em slobodno odlično zvuče ja bih jo? malo pojačao gitare i smanjio malo reverb na vokalu,a zvuk na sola?i mi je vrhunski i sam poku?avam da izvučem zvuk iz istih simulacija al nisam ni blizu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
RnB /Hip Hop demo | ugljesa | Promocija radova | 8 | 27-02-2011 06:20 PM |
Konačno promocija i na?eg spota na TV-u (slobodno glasajte ako vam se sviđa) | satara | Promocija radova | 1 | 13-11-2009 05:18 AM |
demo za tc md3 | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 11-11-2008 12:12 AM |