|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Stari tred je nestao pa kacim novi (taman sam i fajl updejtovao).
http://soundcloud.com/drasko-popovic...a-wip20lepouc4 Moj novi bend. Ovo je jedna od pesama koju smo snimili pa zelim da je podelim sa vama najvise zbog odusevljenja kvaliteta LePou git. simulatora. Muce me par stvari: 1. Izbor reverba za vokale. Jos uvek se igram sa opcijama i slusam. Podelicu rezultate kad nadjem onaj koji ce najbolje leci u pesmu. Uzasno mi smeta to sto je vokal snimljen u domacoj radinosti pa ima puno klanja sa samom sobom u kojoj je snimljen... 2. Trenutno rearanziram bubanj. DusanS mi je dao par dobrih saveta plus imamo i novog bubnjara pa se radi na razbijanju monotonije u pesmi jer je u principu jako jednostavna (i samim tim dinamicki jako ogranicena). 3. Rasipanje basa. Pokusavam da ga ukrotim multiband compresorom. Svaki savet je dobrodosao. Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
RnB /Hip Hop demo | ugljesa | Promocija radova | 8 | 27-02-2011 06:20 PM |
Konačno promocija i na?eg spota na TV-u (slobodno glasajte ako vam se sviđa) | satara | Promocija radova | 1 | 13-11-2009 05:18 AM |
demo za tc md3 | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 11-11-2008 12:12 AM |