|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
Samo nedostaje Zejko Mitrovic kao gost na basu...i onda bih album nazvao.PRVI PUT SA OCEM NA JUTRENJE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
Gde odoste sa komentarima, negde u off otprilike
![]() Nikada nisam voleo epitete "najbolji, najlep?i itd." jer to jednostavno ne postoji. Postoje samo odlični ili jako dobri tako da D?onija mo?ete da ne volite, mo?ete da ga mrzite, ali on je dao sna?an pečat jednom yu rock vremenu na ovim prostorima. To je činjenica i to nepobitna. Moje lično mi?ljenje je da se D?oni na ovim snimcima jednostavno igrao, zezao i zabavljao na njemu svojstven način. Kazaću ipak da je malo pevača koji imaju hrabrosti da se uhvate u ko?tac sa starom makedonskom pesmom "Blagunja", on se eto usudio. Nisam odu?evljen izvođenjem jer po mom mi?ljenju nije se trudio da bude suvi?e originalan pa je to otpevao kao ?iptarsku pesmu, na taj način. Ipak nije osetio tu makedonsku nit, a nije dodao neku svoju. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nove stvari! | horton | Promocija radova | 26 | 11-09-2011 05:41 PM |
Trazim par stvari | saleizkraja | Kupujem/trazim | 2 | 26-01-2011 03:53 PM |
Soundless dve stare nove stvari | HeatMan | Promocija radova | 3 | 22-12-2009 04:10 PM |
Defragment: Tri nove stvari na ...! | Defragment | Promocija radova | 17 | 17-12-2004 04:36 PM |