|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Samo da znas da ovo vazi za neku klavijaturu oko 61 dirku i sl...Za 88 dirki ne (sem ako nisu one napolitanke)...Ja sam to hteo da odradim sa fantomom g8, ali nije bilo sanse...tako da sada kada koristim keyboard moram da se okrecem u levu stranu...ali kupio sam stolicu na tockice, pa je malo lakse..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
61 dirka je u pitanju
valjda će da drži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
ako ces da opteretis sine po sirini.. ne znam da li su za to predvidjene..
raspitaj se za propisnu poziciju u prodavnici? one obicno imaju tockice koji rade kada su sine na kant. Drugo, kada izbacis klavijaturu, nije samo tezina u pitanju, ja nisam neki klavirista ali kad pocnem da udaram po sinthu trese se najjaci martin nosac za klavijature. Odbacujem horizontalnu verziju))) idi na kant, limene nosace naruci u nekoj bravarskoj radnji(jeep komerc), kostace par stoja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
čekaj, pa i ti limeni nosači će da "vise"..
ovako nekako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
a cela šandrmanizacija treba da ispadne nekako ovako..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
upravo tako. U toj varijanti imas u svakoj radnji srafovske robe male l profile, nadji odgovarajuci...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
ps.
naravno da vise, jakim srafovima (6x20 ili sl-da ne probijes gornju plocu) pricvrstis, a sina stoji NA KANT!!! To je bitno |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Servis klavijatura, BG...? | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 30-10-2013 06:19 PM |
MIDI klavijatura... | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 01-10-2006 03:43 AM |
A KAKVA JE OVO KLAVIJATURA? | walsh | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 11-05-2005 10:07 PM |