Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Gitarska Produkcija

Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-04-2011, 04:20 PM   #25
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Default Re: Andy Sneap i SSL

Da Bear ti kao da si postao maneken za plugove, nego sva sreca da na youtubu ima dovoljno snimaka tako da mozemo da pratimo vrhunske bendove i tome slicno, pa vidimo na cemu rade, a cujemo i od producenata sta i kako koriste i zasto je bolje ovo ili ono. Nemoj da si iskljuciv iako si ultramoderan i racionalan, prica na temu hardver i softwer je izlizana, imam i softwer i hardver, i stvarno mi nije zao ni jednog dinara koji sam dao za hardver. Marketing je cudo ali i nije uvek istina. Evo ja verujem svojim usima, trenutno u studiju imam dobar clone1176 imam i Uadov i Wavesov 1176-ono sto ja cujem u blagim kompresijama nema razlike, ali u extremnim podesvanjima plugovi gube svaki smisao. Dalje attack i realise puno bolje reaguju na hardveru, dalje menja se bre boja, to kod plugova ne moze. Izvinjavam se na malom off topicu, samo reagujem na tvoj komentar.
Braca is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules