|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() Last edited by Nemania; 26-03-2011 at 03:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Neki komentar? Sta je po vama dobro, sta nije, sta treba menjati?
I jos jedno pitanje. Pesma traje oko 4min...a planiram da je saljem na jedan festival, medjutim tajming pesme treba da bude 3,21. Koji deo bi po vama trebalo da se izbaci-skrati, ili da jednostavno ubrzam tempo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
pa po meni ovaj dobos je malo muljav,bas predubok samim tim i nejasan...cini mi se da nisi sekao niske frek...i na 2.08 min si otpevao neku muuuu frazu podseca na mukanje krave lol proveri al mislim da si fals na tom deliu....kompozicija prava domaca samo udri
Last edited by LA-2A; 01-04-2011 at 01:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Bass na mojim monitorima zvuci dobro, nikako preduboko! Na cemu si poslusao ti (ako je na Adamima, onda mi je jasno ![]() Dobro ti je ovo za "muuu" ![]() Tako je zamisljen deo pesme, to se inace zove "pevanje na brum". Hvala na komentaru i savetu. pozz Last edited by Nemania; 01-04-2011 at 03:36 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Pa, čekaj... Za?to si tra?io komentar? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Mene uvod ,prvi njegov deo,dosta podseća na " Ne računaj na mene" od Dugmeta , samo u drugom tonalitetu i uz dodatak dist.gitare , .... ista synth bass linija, jako slična harmonija , čak i sint koji ulazi u drugom delu uvoda tonski liči na sint iz g.n. pesme ..a drugi deo neposredno pred strofu opet na "Ako ima Boga"... tehnički manje više može da se dovede u red .
Last edited by milanCHE; 02-04-2011 at 09:10 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Bas je definitivno predubok i to onako fino, gubi definiciju i ne vozi pesmu.. Isto mislim da i kick moze bolje da izadje, kao i tomovi, fali im one zvonjave
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Ma podseća ili ne, nije na?a stvar. On verovatno zna za?to je to tako napravio. Meni je veći problem ?to pesma ne zvuči, ponajmanje kao celina. Ne postoji sklad. Pogotovo kada vokal uđe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
I to sto kazes
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimak iz 1957. godine... | Bockie | Razno | 1 | 22-12-2010 10:11 AM |
Program Elektrane na Exit festivalu ove godine | alavuk | Razno | 28 | 14-07-2008 10:54 PM |
Glupost godine | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-08-2007 08:39 AM |
Sta da ocekujemo ove godine... | puRe | Audio Software | 19 | 19-03-2004 11:13 AM |