|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
pozdrav svima!
interesiram se za neki stari mixer sa karakterom pa naletih na tascam m3500 i m3700,zanimaju me vasa misljenja o doticnoj gospodi,moje je znanje o mixerima veoma limitirano stoga bih cjenio cuti vase aspekte . hvala unaprijed i isprike ako ovom postu nije ovdje mjesto,vidjeh analogija pa rekoh zasto ne ,za to me majka rodila hahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
nije lose. za malo para pristojan sound. Upotrebljivo skroz. koja je prakticna primena - tj koju vrstu posla bi najcesce radio na njemu? Koji je budget?
pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Tascam i karakter? ![]() Reci koliko para želiš dati i za šta ti treba mikser. Danas za nikakve novce možeš birati ono za čim sam ja nekad slinio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Imam par sintića,ritam masinu,volim stari zvuk ala john carpenter i tako,uskoro bi trebo dobiti traka?a nekog,od mixera bih volio da ima 32 kanala,da mogu fino podesit peek od svih frekvencija,neznam kako se to strucno zove(sada mogu samo u mid-u,imam yamahu emx 5000 sa 20 kanala),nije da mi je neki cilj al volim lo-fi,zasada se snima na kazetu,volim starudije i nevolim kad je masina ruzna,kolege iz susjedstva mi kazu soundcraft series 200(ili neki drugi model,slabog sam pamcenja),predivan je al nemogu ih bas nac,izdvojio bih oko 1000-1500 eura
cuo sam 2 mixera u zivotu i tesko mi je procjeniti neke stvari,tu sam spomenuo te tascam-e jer ih koristi covjek ciji mi se zvuk strasno svidja a i jako su lijepi nisam rjecit covjek i od nekog znanja,nadam se da me razumjete thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ono za cime si nekada slinio sada se kupuje za nikakve novce, a Tascam je u ono vreme u odnosu na to(za cime si slinio) bio slina, a sada je tek kao polovan, bas polovna slina! Last edited by LACKY; 01-04-2011 at 03:02 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
E bre, cika Shime, kakva govna se danas prodaju kao analogija, Tascam je majka milosna!!! To su ok mixeri,nista specijalno,ali pristojno... ...Love Hunters imaju albume na tome i tascam adatima, i to sve svira prilicno pristojno...!
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
dobar si sa tom tehnikom koju imas....ne treba ti nista bolje za taj neki lo-fi..i snimanje na kasetu..
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
mislim da pitanje nije bilo dal mi je dovoljno il ne, nego preporuka za mixer,hvala na pomoci
Last edited by Neverino Ludi; 02-04-2011 at 11:05 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Čuj, između 1000 i 1500 baš i nema nekog izbora. Da ne pričam da to što ti tražiš sveep EQ na svim bandovima nema na desetostruko skupljim mikserima. Ali evo, moja preporuka ti je A&H GL2200, dobro zvuči, ima 32 kanala, dobar EQ, sweep na midovima, HPF po kanalu, ima solidne preampove i obično su ti mikseri kvalitetno izrađeni. Imaš ovdje oglas, netko prodaje http://www.njuskalo.hr/miksete/allen-heath-oglas-985910 Ako te zanima razgovaraj o cijeni i stanju,pošto ima flight case vjerovatno je korišten za live a takve sprave obično plate danak, zato bi ja to dobro pregledao i korigirao cijenu i razmišljaj o tome da ćeš ga trebati malo osvježiti, očistiti fadere i potove i slično. Last edited by Surfer; 02-04-2011 at 08:53 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
puno hvala Surfer s tim da si me malo rastuzio s tim sweepovima,pitam se za koji vrag ima toliko knobova taj tascam
dali imate jos kakav prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|