|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2 | |
|
Moderator
|
Quote:
Na Windows XP postoji na svakom disku folder "System Volume Information" u kome cuva kopije pojedinih stvari za neki "restore point" odnosno kada zazelis da startujes "last known good configuration"... elem... to ponekad zna da se napuni ali u osnovi NE MOZES da udjes u taj folder i pocistis djubre... osim ako ne dozvolis negde u Registry-ju ili gde vec... proguglaj : System Volume Information enable access pa ces naci kako se dopusta pristup... te udji i pobrisi .... svasta mozes tamo naci To je za Windows XP, za ostale ne znam EDIT: Drugi problem moze biti internet explorer cache (opet XP), koji je visestruko skriveniji od hidden fajlova... i nema nacina da mu se pristupi nikako iz windows explorera osim putem "cistaca" kao sto su ccleaner ili sta vec nadjes. pozdrav bogi p.s. kod mene je na svim diskovima pristup folderu "System Volume Information" dozvoljen... to uradim odmah po instalaciji operativnog sistema jer "znam za jadac"
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 23-03-2011 at 07:40 PM. |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|