|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Pro Member
|
![]()
Ne preko te firma...firma je katastrofa...Narucio sam preko ebay-a....Izaslo negde oko 26 evra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Prvo bih probao sa njegovim onboard firewire kontrolerom koji je TI (ljudi kazu da radi okej), pa ako ne onda bih uzeo. Ovo pitam za kontroler za slucaj da ne uzmem Gigabyte koji kako mislim jedini ima TI on board firewire interfejse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam probao sa GB UD3. Imao sam bas problema nikako nije htela da proradi kako treba... Vratio sam se na asus koji koristim zadnjih 10god. I sada sve sljaka bez problema na win7/64.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Member
|
![]()
daj mi pliz reci koja je to asus fw kartica ili koji chipset je gore? ja bas ubo jednu nesto stariju asus, tsb12lv26 ti chipset za 10?, pa gledam dal mi se isplatila kupvina...ne znam nit kolko je staro to
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Moderator
|
![]()
@Jan, druze, integrisan TI nije ni blizu rada bez problema. Gledaj da nadjes samostalni kontroler i lucent ce bolje raditi od integrisanog. Dzaba ti TI, kad krklja kroz south bridge, sve zajedno sa USB, SATA, i ko zna cime jos, narocito kod nabudzenih ploca. Tu je i problem sta kad crkne... Desava se vrlo cesto sa integrisanih. Ako ti bude potrabna pomoc za pronalazenje hardware-a u Bgd. Prijavi se, imam neke pouzdane ljude.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Pro Member
|
![]()
Nije asus FW, nego LaCie Fw Pci 400.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Moderator
|
![]()
Jedino sto znam je ono sto si vec procitao. Onaj komad u sampru, i Dexxy je pokusao da dodje do lacie, ali mu se ocito smucilo pa je narucio preko bare. Mozda je to i najbolje resenje. Ja povremeno cesljam po manjim radnjama, kompjuterasi ni ne znaju sta je na ploci, pa se nekad nesto nadje. Mogu da ti dam moje resnje, vec sam to spominjao jednom, kupis lepo SB creative Audigy 1 za 5`10e na oglasima i koristis ga za FW. Ja preko njega vozim MOTU, integrisani FW mi je crkao posle 3`6 meseci na TRI poslednje ploce, (dobre, izvikane, skupe) i svaki put je SB izlazio iz ormara, tako da sam odlucio da ostane u masini... Naravno dodatna fora je sto mozes sve win zvuke filmove itd. da vozis preko SB, da ne obara stalno clock na interface-u koji imas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koju FW kartu sa TI chipsetom uzeti i gde? | HeatMan | Computer Hardware | 14 | 22-06-2009 04:11 PM |
Emu 1212m, gde kupiti??? | Mitjovan | Computer Hardware | 3 | 13-02-2009 02:26 PM |
Gde kupiti?? | zeljo07 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 29-11-2007 02:43 PM |
Gde kupiti megafon? | dr.Ru | Razno | 9 | 02-11-2007 03:57 PM |