Re: Treba mi malo pomoći...
Ako nekog zanima, može da mi pomogne ako želi. Za desetak,petnaest dana trebalo bi da završim aplikcaiju za generisanje skraćenih loto sistema. Malo je obimna i pokriva igre sa 5,6 i 7 brojeva u kombinaciji, sa ukupnim brojem brojeva za sisteme sa 5 i 6 kombinacija 7- 60 a za sisteme sa 7 za 8-39 brojeva. Imaće 21 filter koji mogu biti aktivni nad samo šablonom ili pak nad realno izabranim brojevima i svaki se može uključivati i isključivati po želji. Pored teorijski aktivnih svih filtera dobija se neki sistem koji još posle može da se skraćuje na odredjene garancije sa proverama kada se i promaše neki brojevi.
Ima tu dosta muke da se sve ovo sažvaće.
Potrebno je ipak sve ovo malo testirati, jer u svoj toj zbrci možda bude programskih grešaka (assembler je zakon kada je potrebna brzina ali se lako pogreši i teško se greške otklanjaju). Dakle ako neko želi, može mi poslati PM pa će čim završim dobiti tu takozvanu alfa verziju na testiranje, da se sa njom malo igra. Bio bih zahvalan na svim komentarima ili pak na greškama ako ih neko bude pronašao a ja ih prevideo. Finalnu verziju programa će nekoliko ljudi koji mi pomognu dobiti besplatno.
Što se tiče "konkurencije", programa koji se mogu naći na mreži po brzini ni jedan (od desetak koje testirah) ne može da se sa ovim meri a od dobrog broja skraćeni sistemi koji se kod mene generišu su kraći.
Eto, ako nekog zanima nek se javi.
Pozdrav
|