|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Isto kao shto ti brinesh o svojoj porodici, tako i mocnici brinu o svojima. Nisam ni rekao da se treba pomiriti sa sudbinom, ali na ovaj nachin se ne postize mnogo. Kod nas su vlast oduvek birali vani, uglavnom manipulishuci narodom putem suptilne propagande kako bi mi mislili da smo mi ti koji biramo. Naslovi u novinama su chesto placeni, vesti placene, reklame placene, politichari placeni, nevladine organizacije placene, i vecina nas nije ni svesna da je deo toga. |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() Quote:
Last edited by quake2; 05-03-2011 at 03:40 PM. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Lekic
|
![]()
DaBear@
Da, sranja su velika.. to svi osecaju.. skoro svi . . Recimo , meni je cerka u Svedskoj, tamo zivi, i mogu ti reci da se ta zemlja jos uvek drzi na noge, nizak nivo nezaposlenosti, ne radi samo onaj ko bas nece ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Leshu za predsednika
![]() Bez ikakve sale,svaka cast Lesho. |
![]() |
![]() |
#6 | |
MAO
|
![]() Quote:
Ako ste već toliko dokoni i skloni iskrenom emotivnom do?ivljavanju sudbine sveta i spremni da se istu borite, mo?ete pročitati i učestvovati i u ovome http://www.thevenusproject.com/ kad bi se svi teoretičari zavere i njihovi sledbenici udru?ili i podr?ali ovog čoveka, mo?da bi se ne?to eventualno i moglo desiti.. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
Cemu ove kvalifikacije?Ti si nesto mnogo licno primio ovu temu.Ko bre tebe licno proziva da bi pisao ovakve stvari?Mi pljujemo po svetskim mocnicima,mos misliti, a ti udario u kontra ofanzivu.Ajde bre,radite sta hocete,jedite sta hocete...kada nemozemo na miru cak ni da konstatujemo ocigledne i elementarne stvari.....ja dizem ruke od revolucije a vi se snalazite kako god znate ![]() Last edited by quake2; 05-03-2011 at 09:24 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|