|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
NIje riječ o tome da bude gadno da se pipne, nego da bude gadno da se gleda.
Mobitel s touch screenom, cijelo vrijeme ga bri?em, na poslu monitor sa touch screenom isto, jo? da moram i radnu povr?inu u kuhinji, popizdija bi, inaće volim staklo, puno stakla, ali nemojte da ga moram stalno brisat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Lele...
![]() pozdrav bogi
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
O ovome ne bi uopste vodili polemiku kad bi ljudi jednostavno nosili kurtone na prstima.
P.S. Shtarkov smoki ostavlja najmasnije mrlje. P.S.P.Masna casa rakije na svinjokolji budi nostalgiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
joj ljudi moji, operete ruke i naslnite prste na stakleni sto i ostaju otsci. Nebitno da li vam se maste/znoje ruke. Jos jednom, super mi je sve ovo, ali kazem - da autobuske stanice budu kao na klipu gore - morace da bude po jedna dezurna osoba iz gradske cistoce na svakom cosku.
Moj stan je ceo uradnjen u tamnoj "fency" varijanti, izgleda moderno dok niko nista ne pipne. Po par puta na dan se sve brise, cak i kad se stavi podmetac za casu. Staklene povrsine su nezahvalne. Ali, reskirao bih i zbog super tehnologije. Dakle poruka je: nije sve estetski kao na reklami. A glupo je spominjati jos i religiju u sve ovo ![]() "thumbs up" za tehnologiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Meni je ovo pola ok, a pola njesra..Sve je to lepo ali, gde sve jos nece staviti touch screen??? Ajd recite vi gde ga nema?
![]() Mogli su jedan u wc solju da dobiju inspiraciju kada.. ![]() ![]() ![]() Salim se malo...ali stvarno preterase ga sa touch screenom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Da ne otvaram novi topic...
Buducnost,poglavlje 2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Elektrana & 29524: MAGIČNOST (Exit promo party) @ klub Compressor // petak 18.06. | Lag | Razno | 0 | 16-06-2010 02:28 PM |
kako izjednacavate da sve pesme budu jednake ? | statusband | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 12-10-2005 08:02 AM |