|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
neki dan sam si napravio kompilaciju od otprilike 50 bendova da bi imao neku bazu referentnih snimki svjetske produkcije
i unutra su upali od arcade fire, preko nine horses, radioheada, rhcp, dave matthews band, green day, u2...brdo bendova. I ako mogu primjetiti "kvaliteta" snimku je ENORMNA!!!!! OGROMNA. "Kvaliteta" sam stavio pod navodnike jer je to jako subjektivna stvar. Da se razumjemo sve to zvu?i jaako dobro...ali ako usporedi? npr. Nine Horses i Arcade Fire...razlika je tolika da ti se ?ini da su ovi drugi snimali na diktafon a upravo su najve?i rock band na svijetu ![]() Sve to govorim jer mi se ?ini da postoji na na?im prostorima neka frustracija jer se stalno forsira taj pojam "zvu?i svjetski"...pa dobro ?ta je to? Di su ti gabariti? Malo mi to ide na ?ivce pa eto.... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tamburaska produkcija | akg111 | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 24-01-2010 09:00 PM |
HipHop Produkcija i mix | spow | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 12-10-2008 10:23 PM |
Ovo je produkcija | LACKY | Pricaonica | 7 | 26-06-2008 08:26 PM |
Klavir i produkcija | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 23-09-2007 07:13 PM |
Reprezentativna HC produkcija | OFF | Razno | 42 | 23-01-2007 07:18 PM |