|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
posto nemam nes novo i pametno za novi topic...
tu ću pitat... vidim da ste se raspricali o struji, e pa ovako... u mojim monitorima se isto čuje blago zujanje sta se odma cuje da je od struje na oba monitora, spojeni su chinch kablom u zvucnu ali zujanje ostaje i kad je chinch iskljucen i dakle monitor zuji samo kad je spojen na struju i upaljen, nevezano za volume. malo sam iso troubleshootat struju doma i skuzio da kad spojim monitor na utičnicu u drugoj sobi, zujanja vise nema. sazno sam da imam isti osigurač za kuhinju i moju sobu di su zvucnici te da more bit da mi iz kuhinje nes radi njesra. e sad, kak to rijesit? mislite da bi mi isto balansirani kablovi mogli pomoć ili trebam sredit struju u sobi/povuc struju iz druge sobe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
pa kad direkt monitor ustekam u bilo koju utičnicu u mojoj sobi cuje se zujanje...uključim u susjednoj i zujanja nema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
uglavnom....skuzio sam da je moja soba na istom strujom krugu il sta vec (ima isti osigurač) kao i kuhinja, te kad se tam neki aparat upali on radi mi neki strujni hum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |