|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Moderator
|
![]() Quote:
E to je to. Bas tim recima. Ovo je stivo za skole! Lepo si ovo pojasnio cika Arthure,bas,bas...! ![]() Evo sad je ova tema sticky...!
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 06-02-2011 at 12:59 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Moderator
|
![]() Wtf?!?! Aj malo pojasni...
![]() |
#45 |
VIP Member
|
![]()
pa verovatno to sto se snimalo na tom sessionu pocinje da se vrti na televiziji?
(Da nije Dino Merlin? pesma BiH za Evroviziju...? ![]()
![]() |
#46 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Je, Dino za Eurosong. Cijela priča oko ovog aran?mana i produkcije se mo?e opisati samo kao pjev u 12 pjevanja, poznatiji u narodu kao "dvanaesterac" ,?to je ujedno i mjesto gdje nastane čir nakon 5 mjeseci produkcije. ![]() Ali oni koji su radili sa Dinom znaju o čemu pričam. ![]() Budem stavio par kanala "before" i "after" da na?i čitatelji čuju razliku između neprocesiranog kanala i procesiranog sa top analognim spravama sa detaljnim opisom chain-a. P.S. Kolega Bockie, vi jednostavno nemate ukusa, ?ta da vam ka?em. Potpuno je nevjerovatno da bilo tko ne voli Dinu Merlina ![]() Ja sam ?okiran !!!! Kako netko mo?e ne voljeti Dinu Merlina ili Beatles-e?!?!? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
o ukusima se ne raspravlja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
![]()
Postujem covekov rad, ali zaista nemam zaludac.
Ok, ali okaci bas da cujemo,stvarno! P.S. Evo pocecu sa Ranisanom vec danas... ![]()
![]() |
#49 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Senior Member
|
![]() Dobro ste shvatili. Morat ću drugi put staviti jo? 1 smajli. Očito da samo jedan smajli nije dovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tempest - analogna ritam ma?ina | pleon | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 23-01-2011 03:25 PM |
Analogna sabirnica | Bockie | Analogija | 14 | 27-12-2010 11:02 AM |
Analogna mikseta iz 80-tih | vly | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 22 | 19-02-2008 03:10 PM |